2777
2789
عنوان

آبروم رفت جلوی پیک😭😭😭

776 بازدید | 48 پست

چند وقتیه از یه چیزی تو مایه های اسنپ فود زیاد غذا سفارش میدم  تقریبا هر روز یا یه روز درمیون مامان بابام گیر دادن  بهم و دعوا تو خونه شد  یه هفته ای سفارش ندادم  امروز دیدم مامان بابام نیستن  گفتم از فرصت استفاده کنم و...  هم زمان با پیک مامان بابام هم اومدن و بابام برگشت جلوی پیک بهم گفت همینه که بشکه شدی دیگه عید الله ابن زبیر نقدر شکم پرست نبود که تو بودی خیلی بد باهام صحبت کرد😭😭😭  به پیک گفت غذا و... نیارید براش و مرجوع کنید گفت نمیشه پولو داد گفت بردارین برای خودتون

خیلی ناجور بود دوست داشتم برم تو زمین😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سفارش نده عزیز من 😐

اصلا هر چیزی خواستی خونه درست کن 🤦🏻‍♀️مگه چقدر زحمت داره 

هم سالمه هم می‌دونی چی داری میخوری 

می‌دونی روغن سوخته نمی‌خوری 

اونا خیرت رو میخوان پولش مهم نبوده و نیست 

وگرنه پول پیک رو نمی‌داد !!!!!! 

سلامتی تو رو میخوان حتی پول هم تو این اوضاع اقتصادی بد براشون مهم نبوده اما تو بودی 

!!!

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

۸۶ تو یه ماه از ۷۷ رسیدم به این وزن😭🚶‍♀️

رفتار بابات که بد بود جلو پیک اینجوری برخورد کرد ولی عزیزم مامان و بابات خیرتو میخوان حرفشون رو گوش کن  برو پیش متخصص تغذیه بهت رژیم بده لاغر بشی و ورزش هم کن 

دختر پاییزم🍂