2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرنی با ارد برنج بهش بده برا وزن گیری یکم کره اضافه کن.سوپ رو براش با ماهیچه درست کن آب قلم بریز.کلا حرف بقیه رو ولش کن بچه با بچه فرق میکنه

خداجونم خودت مواظب زندگیم و عزیزانم باش.خدایا شکرت بابت سلامتی شکرت بابت داشتن دختر و پسرم وهمسر عزیزم.(.پسرم کوچولوتر بود به نیم وجبی میگفت نیم جببی😊)
پسر منم داره دندون درمیاره

همین دیگه... تا دندوناشون کامل درنیاد جون نمیگیرن طفلیا

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
فرنی با ارد برنج بهش بده برا وزن گیری یکم کره اضافه کن.سوپ رو براش با ماهیچه درست کن آب قلم بریز.کلا ...

بدبختی من اینجاس ک ب لبنیات حساسیت داره نه شیر ن کره هیچکدومو نمیخوره...بخوره هم بالا میاره😔

لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستید...
پسر منم داره دندون درمیاره

خب عزیزم تا موقعی که دندون دربیاد بچه اشتها نداره وقطعا رو وزن گیری بچه تاثیر داره.انشالا بعد اون بهش برس.من انواع آش وسوپ و فرنی اونموقع میدادم.الان 13 ماهش تموم شدهوزنش 10 کیلو هستش.سرلاک هم ازهمون اول شروع غذای کمکی دادم.البته الان غذای سر سفره هم میدم.میوه هم سیب برا هفت ماهگی بد نیس.البته پوره کن وکم بده.تو غذاهاشم کره یا روغن کنجد میریزم.

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
بدبختی من اینجاس ک ب لبنیات حساسیت داره نه شیر ن کره هیچکدومو نمیخوره...بخوره هم بالا میاره😔

به جای کره روغن کنجد یا زیتون بریز.

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.