2777
2789
عنوان

دوس دارین آینده چیکاره بشین

101 بازدید | 12 پست

خودم

برم چین درس بخونم یکی از معروف ترین سلبریتی ها بشم(تو را به خداااااا مسخره نکنین)اگه هم نشد فیلمنامه نویس یا نویسنده بشم 

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

مهاجرت کنم رشته فیزیوتراپی بخونم

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخوام وکیل بشم

یا مجری و دوبلور

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

امیدوارم بهشون رسیده باشین 

اون هایی که نرسیدن امیدوارم کار الان تون خوب باشه 😂😂😊😊😊😊به غیر از این چیزی نداشتم بگم حلال کنید 

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

آخ یاد دوران بچگیم افتادم ..

یاد اون موقعی که تو مدرسه برای موضوع انشا این سوالو میکردن احساس کردم یه بچه کوچیکم و یه معلم داره این سوالو ازم میپرسه 

یهو با حس خوب پرت شدم به دوران مدرسه ام!

حقیقتش نمی‌دونم عزیزم ، نمی‌دونم چی پیش میاد 

نمی‌دونم منظورت از آینده چقدر دوره اما تا یک سال آینده به برنامه هایی دارم 

فعلا نمیشه گفت یادش بخیر قدیما برای ۱۰ سال آینده ام برنامه ریزی و نقشه می‌کشیدم 😂😂

مامایی رو دوباره ادامه بدم 

و ماما شم 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

آخ یاد دوران بچگیم افتادم ..یاد اون موقعی که تو مدرسه برای موضوع انشا این سوالو میکردن احساس کردم یه ...

منم ناگهانی رسید

خودم ۱۶ سالمه همش فکر میکنم چه دورانی بود واسه انشا فکر میکردم چی بنویسم هیچی تو دست و بال نیست که دندون گیر باشه حالا دارم بهش واقعا فکر میکنم😂😂😂😊

امیدوارم بهشون رسیده باشین اون هایی که نرسیدن امیدوارم کار الان تون خوب باشه 😂😂😊😊😊😊به غیر از ا ...

من میتونم برسم بهش

خداروشکر کنکورم رو خیلییییییی خوب زدم ترازم بالا ۹۰۰۰ شد رتبه کنکورم شد ۷۰ نهایی هاهم خیلی خوب زدم ولی از شانس گ*وه من الان نت ها بد شده حتی نمیتونم ماز هامو ببینم امیدوارم کنکور تیر رو گند نزنم

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟