2777
2789

خواستکاری سنتی واسطه ایه 

از پسره خوشم اومده چون عکسشو دیدم و راجبش یکم شناخت دارم چون یکم راجبش تحقیق کردیم ولی پسره اصن منو ندیده و نمیشناسه 

مامان پسره خرداد زنگ زده بود مامانم گفته بود امتحانای من ۴ تیر تموم می‌شن بعد مامانش گف بعدش میایم البته قطعی قطعی نکردن ولی خب الان ک ۵ تیره و زنگ نزده ینی کنسله ؟

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفتن دوراشون بزنن برگردن

تو خواستگاری از دور زدن خبری نیس 

از یه نفر خوشت میاد با اون ادامه میدی یا نمی‌پسندیدی دیگه نمیای 

اصن پسره و خانوادش عکس منو هم ندیدن شناخت ندارن دور زدن چی 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

عجب 

مادرت وقتی دیده شما خوشت اومده 

باید همون روز ها میگفت یه سر بیان خواستگاری دیگه 

نیم ساعت میشستن یه چایی میخوردن میرفتن 

وقت شمارو نمی گرفتن زیاد 

احتمالا تو این مدت رفتن جای دیگه خواستگاری

عزیزم محرمه خب

خب مگه زنه نمیدونس بعد ۴ تیر محرم می‌شه 

والا قرار نی شادی کنیم ک خواستگاریه

خب مگه زنه نمیدونس بعد ۴ تیر محرم می‌شه والا قرار نی شادی کنیم ک خواستگاریه

شاید حواسش نبوده. اخه محرم وصفر کسی خاستگاری نمیره

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙

عجب مادرت وقتی دیده شما خوشت اومده باید همون روز ها میگفت یه سر بیان خواستگاری دیگه نیم ساعت میشستن ...

والا من روم نبود ب مامانم بگم خوشم اومده هیچ کس نمیدونه همه فک می‌کنن برام مهم نیس 

پس چرا ب ما گفتن میایم؟ درسته بنظرت بگن میایم بعد بپیچونن؟

بعد محرم

اوووووو😂 آقا من نمیتونم انقد صبر کنم 

شاید حواسش نبوده. اخه محرم وصفر کسی خاستگاری نمیره

ینی من تا بعد صفر صبر کنم ؟😂

انقد عاشقش نیستم 😂 بعد فک کن نیان سرخورده شم😐

صفر چند روز می‌شه؟