2777
2789
عنوان

عمل بینی در اهواز

121 بازدید | 15 پست

سلام دخترا

میشه لطفا بهترین جراح بینی رو توی اهواز بهم معرفی کنید؟ 🤍

•مردم بخشی از عمرشان را در تلاش برای نشان دادن ویژگی هایی که ندارند تلف میکنند…«ساموئل جانسون»           •کاربری قبلی:سال 98🫣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاش خوبه عزیزم؟ برو از نزدیک تو مطب ببین چه افتضاحیه فقط تبلیغه اسمشو انداخته رو زبون همتی و علی کا ...

چیزی ک من دیدم خوب بود

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
شهریاری خودم عمل کردم خیلی راضیم ولی گرونه

عزیزم بینی گوشتی رو هم قبول میکنن؟ 

و اینکه چقدر هزینه گرفتن از شما 

🤍

•مردم بخشی از عمرشان را در تلاش برای نشان دادن ویژگی هایی که ندارند تلف میکنند…«ساموئل جانسون»           •کاربری قبلی:سال 98🫣
عزیزم بینی گوشتی رو هم قبول میکنن؟ و اینکه چقدر هزینه گرفتن از شما 🤍

عزیزم اول نوبت بزن روزای زوج زنگ بزن بببن غیر حضوری بهت نوبت میده من خودم نوزده سالمه ولی ازسن۱۵دنبال دکتر بودم ک بالاخره پیداش کردم اول بار چن نفری میزین مشاوز پیش خودش اگه نتونه عمل کنه میگه..حتی اگه ی ملیاردپول بدین چیزی عمل میکنه ک مبدونه تغییر میکنه.دیروز شد یکسال ک عمل کردم و۶۵

کاربر دست دونفره..🧚🏻‍♀️متاهل.✨مجرد.دوتا دوست خوب🤍🤍👭🏻⭐

عزیزم اول نوبت بزن روزای زوج زنگ بزن بببن غیر حضوری بهت نوبت میده من خودم نوزده سالمه ولی ازسن۱۵دنبا ...

ممنون  از راهنماییتون💟