2777
2789
عنوان

خدا رو شکر بابت هم وطنای مهربونم

141 بازدید | 17 پست

این دو هفته هرچند خیلی برای مردمم سخت گذشت اما زیبایی های زیادی دیدیم

من خودم خونه پدرم بودم ولی وقتی توسایت دیوار آگهی های زیادی برای اسکان هم وطنان به خصوص تهرانی ها وتبریزی ها تو آگهی شهرها به خصوص قم می دیدم از خوشحالی کمی از غم ونگرانیم فراموش می شد

مردم ایران دمتون گرم

شما هم اگه ازاین خوبی ها دیدید تعریف کنید.

ایرانیا خدایی خیلی خوبن، من اروپایی ها رو هم دیدم، اخلاق و خونگرمی ایرانیا یه چیز دیگس

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادر من ب فامیلامون ک تهران بودن زنگ زد و همه رو دعوت کرد خونشون 

چون اونا غرب تهران بودن در معرض خطر 

برادرم اینا کاشان

۱۲ نفر ۴ خانواده اومدن 

و این بنظرم از بزرگ منشی داداشم و خانمشه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
مردم شمال رو‌چی میگی مردم از ترس جونشون فرار کرده بودن همه زندگیشونو جا گذاشته بودن اون وقت قیمت هار ...

بینشون بودن کسایی ک اسکان رایگانم دادن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من خودم هر شب برای کل مردم ایران آیت الکرسی می‌خوندم و میگفتم به تار مو از سر کسی کم نشه.

دم شما گرم🩷🩷🩷

منم براتون ۱۰۰ صلوات میفرستم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ولی اینجاس ک ادم میفهمه نباید با قومیت دیگه بجنگه هممون ایرانی هستیم

دلمون برای همه ی قومیتا اتیش گرفو

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مردم شمال رو‌چی میگی مردم از ترس جونشون فرار کرده بودن همه زندگیشونو جا گذاشته بودن اون وقت قیمت هار ...

خواهر من از تهران رفتن نوشهر ویلاشون

بنده خدا میگفتن از ۴ صبح میرفت شوهرش و برادرشوهر برای نون 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

همه این طور نبودن

خداییش خوبی ها رو هم باید دید این همه مسافر هجوم بردن شمال تهیه ی غذا واسکان وترافیک و... باعث خستگی مردم هرشهری میشه

خیلی ها هم خونه هاشون رو رایگان دراختیار بقیه قرار دادن

چند مورد دلیل بر بقیه نمیشه

عزیز دلمینه گل مرسی زحمتت میشه عزیزم:)🧡

زحمتی نیس❤️

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ایران مردم خیلی خوبی داره خدا شر خشکسالی و بی مسئولیتی و طمع  رواز سر ماها کم کنه بعدش  خودمون با خوبی کنار هم زندگی میکنیم 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟