2777
2789

نوشته شده ک امام زمان ب یارهای مخفیش گفته ظهور اتفاقونمیافته تا دو سوم جمعیت دنیا بمیرن بعد بیماری قحطی زلزله شام و خراسان رو میگیره

من میگم بر اثر جنگ هسته ای خواهد بود قطعا

موافقین خیلی وحشتناکه تو اون دوره زندگی کردن؟؟الانم خیلی چیزهاش نمایان شده

من با احترام ب همه دوستان کلا ب این چیزا اعتقاد ندارم

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟دیگه چیا میدونید میشه بگید؟

هیچی دیگه قحطی گرسنگی و بیماری از بین رفتن دو سوم جمعیت 

زلزله در خراسان و یمن  بعد اینا تازه سفیانی ظهور میکنه ک علاعم حتمی ظهوره

من با احترام ب همه دوستان کلا ب این چیزا اعتقاد ندارم

یه نگاه به امضات بنداز و طبق چیزی که گفتی عمل کن

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

سفیانی چیه ؟

سفیانی مرد قرمز چهره در شام ظهور میکنه و ۹ ماه حکومت میکنه بعد قتل و خونریزی ب پا میکنه و هزاران جنایات بعد میره ب جنگ امام زمان ک میرن تو زمین تو نت بزنید بخونید