2777
2789

من استرس دارم همش که چطوری تنهایی پشت فرمون بشینم

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستان میگفت پستچی گواهی نامه رو اورد دم در منن یکی دو دقیقه بعد حاضر شدم سریع زدم بیرون تا گواهیو گرفتم سر خیابون زدم به پستچی🤣

حالا اینکه یهو یادم افتاد بگم صرفا بامزه بود😄

اینک بگم پستچیم چیزیش نشد فقط زمین خورد سرعت کم بود✌️

ولی چرا که نه؟ دیگه کم کم باید اول از جاهای خلوت و در کنار مثلا یکی راننده است شروع کنی بعدم خیابونو های شلوغ تر و دیگه تبریک شما راننده شدید😅

تا دو ماه فقط جاهای خلوت تمرین میکردم که رو گاز و کلاچ تمرکز داشته باشم بعد اومدم خیابان اطراف خونه چند بار رفتم بعد هم رفتم جای که یه کم شلوغ باشه بعد هم مربی گرفتم رفتم جای خیلیییی شلوغ بعد هم دیگه دارم میرم