2777
2789
عنوان

حوصله درس خوندن ندارم چون نمیدونم چ کنم میشه یکی بیاد🙂🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلاشی ک نتیجه نداد موفقیته؟ ن نیست

نمیدونم والا شاید یه روزی نتیجه بده

به هر حال میگی تلاش کردم و نشد

بعدم شاید بعضی چیزا قسمت نباشه

حالا هنوزم که دیر نشده بلند شو تا آخرش پر قدرت ادامه بده💖🦋..

که بعدش پشیمون نشی‌

میدونم بعضی وقتا حال آدم خوب نیس نمیدونه چشه ناامیده ولی قوی باش 💪. 

نمیدونم والا شاید یه روزی نتیجه بدهبه هر حال میگی تلاش کردم و نشدبعدم شاید بعضی چیزا قسمت نباشهحالا ...

اره تا کنکور تیر میخونم 

دیگ بعدش میسپرم ب خدا

ب اینکه قسمت بود و فلان اعتقاد ندارم چون با تمام جونم جنگیدم 

هرچی شد شد

پوکر بودن تو خونمه😐احمق تر از احمقی ک هی دچار کارای احمقانه میشه ولا ذله شدم😐

اره تا کنکور تیر میخونم دیگ بعدش میسپرم ب خداب اینکه قسمت بود و فلان اعتقاد ندارم چون با تمام جونم ج ...

انشاالله موفق میشی 

میدونم خیلی زور میگه اگه نشه ولی ناشکری هم نمیشه کرد.

میشناسم کسایی رو که هدفی که داشتن و دوست داشتن نرسیدن و یه رشته دیگه رفتن یا یه کار دیگه ای انجام دادن که بعد خودشون گفتن خیلی به نفعشون شده.

خودمم تو همین وضعیتم بخاطر آسیب ورزشی دوساله نتونستم ورزش کنم و توی ورزشی که عاشقشم و تو آستانه ی موفقیت بود و ۸ سالمو براش گذاشتم، شکست خوردم😔

اما همیشه میگم شاید صلاحم تو یه چیز دیگه ای بوده.

ولی هنوزم امیدوارمو تحت درمان.

این اعتقاد منه البته از اولم نبود ولی خیلی طول کشید تا بپذیرمش و این ب معنای تسلیم نیست چون من هنوزم پرقدرت میخوام ادامه بدم.

امیدوارم که موفق باشی و خدا هدفتو همون مصلحت و تقدیرت قرار بده و بهش برسی🦋🌈