2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اگه اخلاقتون واقعا خوب باشه امکان داره

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

نشونه ای توی رفتارشون وجود داره که تشخیص بدم این اتفاق افتاده ؟

نه معمولا خانوما این حس رو مخفی میکنن که طرفشون نفهمه 

ولی بعضی چیزا مثلامشتاق دیدنتون باشه تو خیلی چیزا موافقت کنه باهاتون،وقتی پیشتون باشه خوشحال باشه 

اینارو نمیشه پنهان کرد اگه داشته باشه این علایمو یعنی علاقه مندشده

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

سلام وقتتون بخیر

من بعد از مدتها خواننده خاموش بودن، همین الان عضو سایت شدم. چون به ذهنم رسید این پیام رو بهتون بدم.

تقریبا تمام تاپیک هاتون رو خوندم و متوجه شدم که چه فرد دغدغه مندی هستید و برای داشتن ازدواج موفق تلاش میکنید، و این قابل تحسین هست.

من خواستم به شما دکتر حمید حبشی رو معرفی کنم. ایشون روانشناس مومن و بسیار مجربی هستند و از طریق سایت شاهدان به افراد زیادی مشاوره میدن. و سخنرانی ها و کتاب در زمینه ازدواج و مدیریت زندگی و..به افراد زیادی کمک کردند

شما حتی میتونید به ایشون پیامک بدید، بسیار بسیار انسان ارزشمندی هستند. بارها ازشون مشاوره گرفتم خودم و دوستانم.

شما میتونید به سایت شاهدان سر بزنید و پرسش و پاسخ های بقیه افراد رو بخونید  و یا در مواقعی که نیاز به پاسخ سریع دارید به ایشون پیامک ارسال کنید ، خیلی زود پاسخ میدن. اگر تمایل دارید شماره تماس ایشون رو براتون ارسال کنم.