2777
2789
عنوان

پاک‌کننده ارایش عالییی

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 34 پست
مرسی عزیزم.مدل خاصی داره؟چه رنگی جدلش؟

خواهش میکنم

رنگ جلدش صورتی هست

نه من فقط گفتم پاک کننده لافارر پوست چرب

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منافذ باز من رو کم کرد و همچنین لک جوشام رو تا حدی از بین برده

چقدرعالی قیمتش چنده؟مدل های مختلف داره؟یابایدبگم برای پوست چرب؟

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
لافارر از دیجی بخر عالی و ارزون و ی تونرم برا بعدش بخر باز لافارر جفتش تو تخفیف با سیصد چهارصد میشه ...

چقدرخوب  الان تخفیف داره؟

لافارر چشمو کمی میسوزونه(برای چشم پیشنهاد نمیکنم)اما کلینک عالیه برای پاک کردن آرایش چشم و لبم هست

کلینیک به صرفه هست؟محصولاتش خیلی قیمتش بالاس

چقدرعالی قیمتش چنده؟مدل های مختلف داره؟یابایدبگم برای پوست چرب؟

مال من برای پوست های چربه 

یادم نمیاد قیمتش رو سیصد پونصد تومن بود فکر کنم بزن گوگل 

ولی واقعا می ارزه من الان سه ماهه دارم میزنم ولی هنوز داره

وزن شروع ۷۱ 🌟🫠وزن فعلی ۶۰.۱۰۰🌝🌟وزن هدف 54🫣🌟 

خب وقتی بعوش قرار باشه بشوری چ نیازی به پاک کنندس ! من فقط با مواد شوینده میشورم خکبم تمیز میشع

خب کرم پودر واقعا پاک نمیشه

امتحان کنید تازه تونر هم میزنی باز رد کردم داره

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓