2777
2789

سوادتو از کجا آوردی اسی؟؟!!! 

از دست تو سرمو میکوبم تودیوارا .

اصلاحات ارضی درسته نه اصلاحات عرضی😐

ارض یعنی زمین.متوجه شدی؟

اول برو درستشو یاد بگیر بعد بیا ادعای زمین و ارث و میراث کن .

اونی هم که شما شنیدی زمینایی بود که باباش زده بود به نام خودش حدود ۱۰۰ هزار سند که بعد پسره برای اینکه صدای اعتراض مردمو خاموش کنه اومد اصلاحات ارضی انجام داد زمینو به صاحباش برگردوند معروف شد به اشتی شاه و مردم.ی چرت و پرتی شنیدی هی تکرار میکنی.نه ی کم مطالعه نه چیزی اه

به قرآن باکیا شدیم ۹۰ میلیون؟!!!! چقدرم ادعات میشه بابا.

ضمنا واگزار نه واگذار.خداوکیلی چندسالته؟ عقلت سرجاشه؟

اومدم جوابتو بدم تاپیکتم قفل میکنی کسی سوتیاتو نگیره خدا شفات بده.

اه اه حالم بد شد به خدا ی سری اسگل ریختن تو مملکت .

راست میگی بقیه کشورا مفت و مجانی زمین میدن برو بگیر دیگه چرا موندی اینجا؟؟ 

البته اس رائیل داره زمین مجانی میده 😂😂

باقتل وکشتار از عربا گرفت داره بذل و بخشش میکنه برو بگیردیگه اونجا مجانی بهت میدن بری درخت بکاری😏دیوانه احمققققق

خداشفات بده واقعا😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینارم به تازگی یاد گرفتم 

♦️♦️♦️دعای سِمات ( ساعات پایانی روز جمعه خونده میشه { فکر کنم میشه عصر جمعه تا اذان مغرب { ینی از اذان مغرب به بعد ، دیگه میشه شب شنبه } 

♦️♦️♦️ذکر : یا قابض فلانی [ ۹۱۴ مرتبه : یا قابض [ ابجد کبیر واژه ی یاقابض عدد ۹۱۴ هست ) فلان اسم دشمنِ واقعی ( نه دشمن فرضی 

مثلا مطمئن باشی صد در صدی دشمنه ( ۹۹ درصد مطمئنی ۱ درصد مطمئن نیستی اسم نبر فقط بگو : یاقابض دشمن و بدخواهم ( ۹۱۴ مرتبه ) 

اگه مطمئنی : یاقابض مثلاً مریم زاده ی کبری ( ۹۱۴ مرتبه ) 

♦️♦️♦️دعای مقاتل بن سلیمان ( ۱۰۰ مرتبه پشت سر هم { بینش با کسی صحبت نشه قطع هم نشه ) 

اینام روز شروعش برای اولین بار میخوای شروع کنی ( یا یه بار میخ ای انجام بدی ) روز نحس نباشه ، [ نیازی نیست پاک باشی ]