مورد دوم ( این یکی فاجعهس! )
یکی از دوستام ( صرفا هم مدرسه ای بودم در گذشته ) که همسن خودمه دو سال پیش با پسری آشنا شد بیکار و علاف و.... پسره نامزد داشت ! و به دوستم گفت میخوام باهاش بهم بزنم و بیام بانو رابطه مو رسمی کنم ! گفتم نکن بدبخت میشی گوش نکرد ... پسره چنان وابستش کرد که باهاش رابطه جنسی برقرار کرد 😑 قلیونیش کرد قرصیش کرد ( قرص اعصاب و خواب آور میخوره ) و الان هنوز نامزدش رو ول نکرده و میگه باید مهریش جور کنم حدود ی میلیارد ! بعد میتونم طلاقش بدم
حالا جالب اینه قبلا با نامزدش که فامیلشه دوست بوده و بکارتش رو زده و سر همین فامیل مجبورش کردن بگیرش حالا حتی بابای پسره هم اجازه نمیده جدا بشن بعد دوست من منتظره زنش رو ول کنه بیاد با این ... بدترش اینجاس که دوستم چندتا کانال تلگرامی داره و در آمد بالا و به پسره پول میده ! مثلا نامزد پسره حامله شد و پول سقط جنین رو دوست من داد ! یا هزینه نامزدی ! ( حدود ۶۰ ملیون )
دوستم انقدر خره که آخر شبا پسررو میاره تو پارکینگ و باهاش رابطه برقرار میکنه ! اسمش هم گذاشته عشق !
پسره هم روزی ی بار بهش پیام میده ، هفته ای ی بار زنگ و همش با رفیقاشه و رفیق بازه شدید ... دوست من هم داره آب میشه اما جدا نمیشه ...