2777
2789

من بیست سالمه و اصلا خواستگار ندارم با اینکه به گفته بقیه زیبام و خوش اخلاق و خانواده سرشناسی دارم ... قبلا زیاد داشتم اون موقع که انقدر گرونی نبود ولی الان نه ، از مجردی خوشم نمیاد و دوست دارم در آینده زندگی تشکیل بدم اما این چند وقت اخیر ی ازدواج هایی اطرافم دیدم که با خودم میگم آدم مجرد بمونه بهتره ... از قبل تایپ کردم زیادن موردا ، هر کدوم رو تو ی پست میذارم پر از تجربه و درس زندگی مخصوصا برا دخترای کم سن سال...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکه هستید بزارم دونه دونه

گذاشتی لایک کن

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

مورد اول :

یکی از دوستام که تو ۱۴ سالگی با ی پسر ۲۰ ساله دوست شد و به شدت بهش وابسته شد ، پسره بچه ی طلاق بود و هیچی نداشت ، بعد سه سال دوستی نامزد کردن دختره ۱۷ سالش بود ، 

الان دو ساله که عقدن ، مادر پسره به شدت دخالت می‌کنه به شدت بدجنس و حسوده ، پسره هنوز بعد دوسال نتونسته شرایط عروسی فراهم کنه ، هنوز سربازی نرفته ، ی مغازه تشریفات باز کردن که دختره خودش طلاهاش فروخت داد برا پول رهن ، الان از صبح تا شب هر دو کار میکنن برسن آخر برج ، پسره قرار بود شهریور امسال عروسی بگیره که زد زیرش گفت اگه میخوای بابات برات بگیره من ندارم مگه اینکه تو خونه بگیریم ، در صورتی که حتی پول جشن عقدم بابای دختره داد ! 

سه بار تا پای طلاق رفتن اما دارن ادامه میدن ، پسره نه پشتوانه داره نه ماشین نه کار درست حسابی ... بعد همین دوستم گاهی پز شوهر کردنش میده و میگه کاش ی کسی هم گیر تو بیاد تا مجرد نمونی و تنها و بفهمی داشتن عشق تو زندگی و ازدواج با عشق چقدر خوبه ....

مورد دوم ( این یکی فاجعه‌س! ) 

یکی از دوستام ( صرفا هم مدرسه ای بودم در گذشته ) که همسن خودمه دو سال پیش با پسری آشنا شد بیکار و علاف و.... پسره نامزد داشت ! و به دوستم گفت می‌خوام باهاش بهم بزنم و بیام بانو رابطه مو رسمی کنم ! گفتم نکن بدبخت میشی گوش نکرد ... پسره چنان وابستش کرد که باهاش رابطه جنسی برقرار کرد 😑 قلیونیش کرد قرصیش کرد ( قرص اعصاب و خواب آور میخوره ) و الان هنوز نامزدش رو ول نکرده و میگه باید مهریش جور کنم حدود ی میلیارد ! بعد میتونم طلاقش بدم 

حالا جالب اینه قبلا با نامزدش که فامیلشه دوست بوده و بکارتش رو زده و سر همین فامیل مجبورش کردن بگیرش حالا حتی بابای پسره هم اجازه نمی‌ده جدا بشن بعد دوست من منتظره زنش رو ول کنه بیاد با این ... بدترش اینجاس که دوستم چندتا کانال تلگرامی داره و در آمد بالا و به پسره پول میده ! مثلا نامزد پسره حامله شد و پول سقط جنین رو دوست من داد ! یا هزینه نامزدی ! ( حدود ۶۰ ملیون ) 

دوستم انقدر خره که آخر شبا پسررو میاره تو پارکینگ و باهاش رابطه برقرار می‌کنه ! اسمش هم گذاشته عشق ! 

پسره هم روزی ی بار بهش پیام میده ، هفته ای ی بار زنگ و همش با رفیقاشه و رفیق بازه شدید ... دوست من هم داره آب میشه اما جدا نمیشه ...

دقیقا 

منم حدودای ۲۰۰ یا ۳۰۰ نفر رو میبینم .  

خونه باباهاشون می موندن بهتر بود . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مورد دوم ( این یکی فاجعه‌س! ) یکی از دوستام ( صرفا هم مدرسه ای بودم در گذشته ) که همسن خودمه دو سال ...

چقدر خره

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎