2777
2789

خانوادم مجبور شدن چند روزی رو برن شهرستان و اونجام رفتن خونه خالم ، این زن از روزیکه خانواده من پاشونو گذاشتن اونجا یه کلمه حرف با خانواده من نزده و کلا تو قیافه بوده ، مامانه من خونشو تمیز میکرده ظرفاشو میشسته غذاشو میپخته ، نگو ترسیده حالا حالاها طول بکشه و موندگار بشن گفته بزار یجوری رفتار کنم زودتر برن ، سه بار کیک درست کرده هربارشم قایم کرده بچه های خودش یواشکی برن بخورن ، موقع غذا خوردن یه تعارف نمیکرده که بیاین سر سفره خانواده من دست خالی هم نرفته بودن و خرید میکردن برای خونش اما خیلی شبا گرسنه میخوابیدن خانواده من ، بعد همین زن تو روزایی که دستش خالی بود خانواده من کلی کمک مالی کردن بهش بدون اینکه توقع برگشت داشته باشن

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈

کاش نمیرفتن و خونه کرایه میکردن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بنظرم باید خونه خودشون میموندن

دور از جون خونه خودت بمیری بهتره تا بری همچین جایی بی حرمتت کنن

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه  خاله منم اونطوره 😄

اما میاد خونه ماها ، کلی فک و فامیل هم دعوت میکنه با خودش میاره .  اما کسی بره خدنش  گشنه نگه میداره 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

حالا واسه ما ده روز مهمون اومد وقتی رفتن زمین رو سجده کردیم بس که صاحب خونه آزار بودن ما جنوبیا واقعا مهمون نوازیم و از جون و دل واسه مهمون میذاریم و اونا هم به معنای واقعی سواستفاده گر

خب چرا موندن وقتی بهشون بی احترامی می‌شده ؟هوا هم خوبه یه چادر میزدن تو پارک میخوابیدن یا اگر وضعیت ...

نمیشد شرایطشو نداشتن

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈

اتفاقا تواین شرایط باید همه به هم کمک کنیم.ما فقط خودمون رو داریم و بس. دیگه براش دلسوزی نکنید

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎