2777
2789
عنوان

طلا برای دختر تو دوران نامزدی

84 بازدید | 4 پست

من خیلی طلا دوست دارم یعنی از بچگی😂😂😂🤣

بعد عیدی هامو تولدی هامو میگرفتم سریع میرفتم ی تیکه طلا میخریدم 

بعد به بن‌بست خوردم یکبار یدونه که عمه ام هدیه دادو فروختم همش ناراحتم میگم برای بچه ام میزاشتم عروسکی بود

شهریه دانشگاه میخواستم بدم 

بعد الان ی مشت طلا خورده دارم میبینم میگم اینو تولد فلان سال خریدم اینو مثل مامانبزرگم خریده میخوام ی سرویس بگیرم و این ریزه طلا هارو بدم کلا تموم شه 

بعد میخوام اینا رو بعدا نامزدم نبینه فکر کنه طلا دارم بگه نخریم داری تو بعدا برات بخرم 

این ریزه هارو هم اینطوری که پیش برم تموم میشه برای جهیزیه هرچی میشه میگم عیب نداره اینو بده بعدا کار میکنی شبیه اینو رو میخری 

چیکاررکنمممممممم  

اگه پول جهاز داری نفروش نگه دار  عوضش کن یه سرویس خوشگل بخر شب عروسی مامانت بهت کادو بده

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پول جهاز داری نفروش نگه دار عوضش کن یه سرویس خوشگل بخر شب عروسی مامانت بهت کادو بده

بابام هم میگه سکه نمیدم برای عروسی ی چیزی به تو میدم

بعد مامانم میگه خانواده پسره تو دوران نامزدی میندازی فکر نکنن خودش خریده 

میگه برای بچه ات اون طلا ریزه هارو کادو میدم 

یا تولد خودت 

جمعش کن، بریز ریزه‌طلاها رو بده برات سرویس بزنن که هم قشنگ باشه هم حس خوبی بده. واسه نامزدم لازم نیست چیزی بگی، هر وقت خواست طلا بخره بگو خوشحال میشی اگه اونم برات چیزی بخره. طلا داری یا نداری مهم نیست، مهم اینه اون برات خرج کنه. همین.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

جمعش کن، بریز ریزه‌طلاها رو بده برات سرویس بزنن که هم قشنگ باشه هم حس خوبی بده. واسه نامزدم لازم نیس ...

همش میگه ندارم 

میگم محرم بهترین موقع اس برای خرید حلقه طلا میاد پایین میگه 

نه خوش یمن نیست بهونه در میاره اصلا اعتقاد مذهب نداره شاید تو کل محرم یکی دوبار بره هیت اونم چون هیت اشناشونه