2777
2789

ب شدت دروغ گو ب هیچ وجه دلش برای بچه هاش نمیسوزه حرف های میزنه بهمون از بچگی فش هایی میده ک تحملش اصلن آسون نیست و خیلی چیز های دیگه ک اینجا نمیشه گفت راضی ب روان شناس رفتن هم نمیشه ب ما میگه شما باید برید روان شناس . خواهرم براش اتگشتر اوردن دو روز بعد انشگترو پس داد فهمید پسره مشکل داره تو تاپیک های قبلم هست الان ب دشت روفته رو روان آبجیم میگه باید بزی مادره پسره داره نفرینت میکنه ..

✌✌✌✌

خواهرم ب شوهرم زنگ زد گفت نمیخام نامزدمو دو روز گذشته فقط پشیمون شدم پسره وسواس داره نمیتونم نتار بیام با وسواس الان زنگ زده ب خانواده پسره ک من مشکلی ندارم باهاتون اونان شوهره منو مقصر میدونن

✌✌✌✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک بار برای همیشه جلوش دربیاین و حرفتونو کوبنده بهش بزنید مراعات حالشم نکنین بالاخره باید ب اشتباهش پی ببره

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
شما اگه بدونی مادرمن چه موجودیه خدات روشکرمیکنی

یعنی ب جز ما گسی هم هست  اینجوری باشه. من از هزر تا یکیش گفتم از بچگی خیلی ب روح روان من آسیب زده ی چیزایی ک اینجا گفتنش جایز نیست

✌✌✌✌
شما اگه بدونی مادرمن چه موجودیه خدات روشکرمیکنی

همینطور مامان من😐

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

مقصر دونستنش مهم نیس خواهرت باید خودش به پسره و خانوادش اعلام کنه کاملا واضح خیلیم دید طولانی میشه بگه مادرم موافقه من نیستم وقتی بگه دیگه نمیان شماهم نقش حامیو داشته باشید

یک بار برای همیشه جلوش دربیاین و حرفتونو کوبنده بهش بزنید مراعات حالشم نکنین بالاخره باید ب اشتباهش ...

منو شوهرم پدر خواهرم از پسش بزنمیایم ب شدت دوروغ گو دو ب هم زن مظلوم نما هم گناهارو گردن بقیه میندازه ب خدا مریضه آدم عادی نیست خودش زده ب مریضی هی میگه فشارم رفته بالا فقط میخاد ما شوهر کنیم بریم 

✌✌✌✌
من هستم من اگه بگم مادرم چه کار می‌کنه باورت نمیشه

میگم ب شدت دروغ گو ب شدت دو ب هم زن ب شدت حسکد مظولم نما فش های رکیک از بچگی بهمون میزد ب زور شوهرمون میده ب قزان مریضه

✌✌✌✌
من هستم من اگه بگم مادرم چه کار می‌کنه باورت نمیشه

مثلایکیش هرجا می‌شنوه من رو مهمونی دعوت کردن زنگ میزنم بهشون میگه به چه جرات دخترم رو دعوت کردی الان این قدر اعتماد به نفسم اومده پایین سالهاست هرجا دعوتم میکنن نمی‌رم چون میاد تو مهمونی آبروم رومیبره از ترس نشستم توی خونه

منو شوهرم پدر خواهرم از پسش بزنمیایم ب شدت دوروغ گو دو ب هم زن مظلوم نما هم گناهارو گردن بقیه مینداز ...

بهش بی توجهی کنید وگرنه دور از جون  بیماری روانی میگیرین از دستش

مقصر دونستنش مهم نیس خواهرت باید خودش به پسره و خانوادش اعلام کنه کاملا واضح خیلیم دید طولانی میشه ب ...

مو شوهرم حامی شدیم ولی شدیم مقصر خواهر قاطعانه گفته ن هنه چیزو پس داده مادرم ب مادر پسره گفته دعا بنویس این آدم نرماله آبجیم فقط ۱۸ سالشه

✌✌✌✌
مثلایکیش هرجا می‌شنوه من رو مهمونی دعوت کردن زنگ میزنم بهشون میگه به چه جرات دخترم رو دعوت کردی الان ...

با بقیه ب شدت مهربونه دخترای همسایه عاشقشن میگن چ مامان خوبی دارید ولی با ما مثل دشمت خونی رفتار میکنه

✌✌✌✌