2777
2789

دو سه روزه اینجوری شدم.

وقتی برمیگردم چیزی نیست

ولی قشنگ رد شدنشو میبینم و حس‌میکنم.ولی ازاین نمیترسم اصلا

بعضی شباهم میترسم حس میکنم کسی نگاهم میکنه(خیلی کم پیش میاد)

چرا اینجوری شدم؟فقط سه روز اینجوری بودم.یه روز عادی بودم.دوباره امروز اینجوری شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا امروز صبح مثل تو شدم ت اتاق خابگاه تنها بودم رفتم ت راهرو میخاستم برگردم ی سایه سیاه دیدم ک رد شد خیلی ترسیدم چن دیقه اونجا نشستم بعد دیدم بقیه کم کم پامیشن بعد رفتم ت اتاق دراز کشیدم با در باز

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»

منم دقیقا امروز صبح مثل تو شدم ت اتاق خابگاه تنها بودم رفتم ت راهرو میخاستم برگردم ی سایه سیاه دیدم ...

جالبه من اصلا ازاین نمیترسم .ولی اخه همش پیش میاد چن روزه

راستش زیاد به دعا اعتقاد ندارمواقعا ممکنه از همچین چیزی باشه؟

اره متاسفانه مارو یه زنیکه شیطان سفت خیلی دعا کرده 

همچنین اتفاقای برای ما پیش اومده حتی بدترش 

من یبار قشنگ دیدمش جلوم ایستاده 

در این حد!

دختر مازندرانم

منم همینطور چند روزع اینطوری شدم

موقع ظرف شستن مخصوصا احساس میکنم یکی پشتمه

سایع سیاه 

من یه دختر ضعیف و وابسته ام جسارت ندارم نمیتونم ابراز وجود کنم نمیتونم از خودم به عنوان تکیه گاه استفاده کنم.. دعا کنید بلاخره منم قوی شم طوری ک حرفای هیچکس برام مهم نباشه✨💔🙏🏼،1404//4/2خداروشکر دارم بهتر میشم اعتماد به نفسم بالا رفته🙂‍↔️  (◠‿◕)