2777
2789

منظورم زن و شوهر هایی که کلا چند مدت هست که سر خونه و زندگی رفتن نیست . 

اونهایی که تصمیم شونو گرفتن و الان چندین سال ازین تصمیم میگذره. 

روابطت تون سرد نشده ؟

همسرتون ایراد نمیگیره؟

تظاهر هم نکنید بچه ها روراست حقیقت رو بگید. 

ممنون میشم لایک نکنید و آقایون هم در خواست دوستی ندن🪳🌷

داداش من۱۵ساله ازدواج کرده وبچه نداره هیچوقت پیگیربچه دارشدن نبودن الانم باتوجه به شرایط اخیرکشور ازبچه دارنشدنش به شدت راضیه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر عموم شرط کرد بچه نیارن بعد عقد شوهرش فک کرد منصرف میشه بچه خواست اونم گفت طلاق شوهرش منصرف شد ...

🙂🙂🙂🙂🙂

من سی و هفت سالمه دارم جدا میشم شاید ازدواج نکنم شایدم ازدواج کردم وقت نباشه مادر شم شایدم آدم خوبی باشه و بچه نخواد یا بچه دار نشه قبول کنم 

یکم نگران تنهایی تو پیری هستم و ناتوانی 

چون به هر حال بچه آدم نسبت بهش بی تفاوت نیست 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

جا داشت میزاشتم شون سر جاشون تف ب صفت من که از روز اول فهمیدم معتاده بی پول و وحشی آوردم

وای خیلی متاسفم ....

امیدوارم آرامش داشته باشی 🌷🎀

من سی و هفت سالمه دارم جدا میشم شاید ازدواج نکنم شایدم ازدواج کردم وقت نباشه مادر شم شایدم آدم خوبی ...

گذشت اون زمان که کسی  پیریش  رو بچش گردن بگیره 

انگشت شمارن 

الان رابطه ی خواهر و برادری هم داره از بین میره 

آره دیدم طرف بچهاش کانادا ولش کردن رفتن و با پول شوهرش بچه خواهرش واسش پرستار گرفت سر جنازه ۷ تا ب ...

نمیتونی یه تجربه را به کل افراد تعمیم بدی 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

گذشت اون زمان که کسی پیریش رو بچش گردن بگیره انگشت شمارن الان رابطه ی خواهر و برادری هم داره از بی ...

اینجوریام نیست 

امیدوارم خدا به هر کسی میده واسش حفظ کنه

ولی با توجه به بی ثباتی دنیا به شدت مخالف بچه دار شدن هستم.. خودم هم در زمان بی عقلیم یکی آوردم الان همه دنیامه، هر لحظه دیوونه تر از لحظه قبل عاشقشم.. ۱۲ سالشه دورش بگردم... ولی اگر عقل الان رو داشتم نمی‌آوردم. واقعا دنیا جای قشنگی نیست.. 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
گذشت اون زمان که کسی پیریش رو بچش گردن بگیره انگشت شمارن الان رابطه ی خواهر و برادری هم داره از بی ...

به نظر منم درست نیست بخاطر این مسائل بچه دار بشه آدم 

ولی پیر شدیم چه غلطی کنیم ؟