2777
2789

مامانش زنم زده بود ب مامانم خرف زده بودن ک بیان 

مامانم گف ۴ تیر کارای من تموم میشه وقتمون آزاده

بعد مامانش گفته بعد ۴ تیر میایم ولی قطعی نکرده بودن 

الان ینی دیگ نمیان منتظر نمونم ؟

(من خوشم اومده بود از طرف و منتظرش بودم مث عاشقای دل خسته 😂)

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

اسی شما از چه وقت به بعد با خواستگارتون تلفنی حرف میرنید

این اولین باری بود ک قرار بود بیان من پسره رو دیدم شناختم تا حدی 

اون منو ندیده حتی 

چند وقت بعد چی ؟

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد خواستگاری که بیان خونتون از قبلشم شما صحبت میکنید تلفنی و پیامکی؟

والا قبلش نه 

بعد اینک بیان 

تاپیک قبلی از ترس جواب دادنم بستی اینجا میگم😂

نه خودم و نه خونواده م اونجوری نیستیم. خودتم مشخصه خونواده بالا سرت نبوده درست تربیتت کنن حق میدم اینجوری یکی بیاد آدم حساب کنه بپری بهش وحشی بازی دراری. از اسم پروفایلتم مشخصه وااااقعا یه خروسی😂😂😂 از تاپیکات مشخصه کی آویزونه بدبخت

تاپیک قبلی از ترس جواب دادنم بستی اینجا میگم😂نه خودم و نه خونواده م اونجوری نیستیم. خودتم مشخصه خون ...

وای چقد تو بیکاری 😂 از ترس جواب دادنت نبوده مگه جوابت چیه حز چهار تا خزعبلات و توهین ؟ 

تو خانواده بالا سرت بود انقد بی ادب نبودی ک فرهنگ و ادب خانوادت و قشنگ رسوندی

فعلا ک تو پیگیر تاپیکهای منی بدبخت 

وای چقد تو بیکاری 😂 از ترس جواب دادنت نبوده مگه جوابت چیه حز چهار تا خزعبلات و توهین ؟ تو خانواده ب ...

حرف کم اوردی حرفای منو کپی میکنی بهم😂 اونی که به بی ادبی دهن باز کرد خودت بود. طرف هم خوب شناختت. تراپیست لازمی هر کی بیاد بدبخت میشه باهات. تو اول شخصیت و فرهنگ خودتو درست کن بعد فکر اویزون شدن از پسر مردم باش

تاپیک قبلی از ترس جواب دادنم بستی اینجا میگم😂نه خودم و نه خونواده م اونجوری نیستیم. خودتم مشخصه خون ...

در ضمن من خواستگار زیاد دارم تامیکامو بخونی هر کدوم مشخصات خودشو داره  همه مربوط ب یک نفر نیس  ایشالا برا تو ام خواستگار میاد غصه نداره 

حرف کم اوردی حرفای منو کپی میکنی بهم😂 اونی که به بی ادبی دهن باز کرد خودت بود. طرف هم خوب شناختت. ت ...

کی حرفای تو رو کپی کرد من والا واقعیت و بهت گفتم 

@niniyan‍ 

خیلی توهین می‌کنه این کاربر 

تو یه تاپیک پر بازدید هم دیده بودمش ک با بقیه بحث می‌کرد