2777
2789

اونایی باردار نشدن بگن 

چقد بعد خوردنش پریود شدین ؟؟ 

تو گوگل نوشته اگه بعد ۱ هفته پریود نشدین تست بارداری بدین 

یکی میگه چون هورمونا رو بهم میریزه ممکنه تا کلی وقت پریود نشی 

دقیقا کدومش درسته 🥺🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دو دفه مصرف کردم دفه اول بعد سه روز پریود شدم دفه دوم کلا یک ماه بیشتر پریود نشدم

من بار اولم بود مصرف کردم 

الان ۴ روز گذشته بیحالی و دل درد و کمر درد میگیرم ولی هنوز پریود نشدم 

البته رابطمم دخول نداشت و منی نریخت استرس پیشاب رو داشتم و خوردم 🥲

من یبار مصرف کردم  ی هفته بعدش پریود شدم

ولی از ماه های بعدش به شدت هورنام بهم ریخت و تا ۶ ماه نامنظم بود

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
من یبار مصرف کردم ی هفته بعدش پریود شدمولی از ماه های بعدش به شدت هورنام بهم ریخت و تا ۶ ماه نامنظم ...

من ۴ روز گذشته هنوز نشدم 🥲 

من خودم کلا نامنظمم 🤦‍♀️فک کنم تنبلی تخمدان دارم 

من بار اولم بود مصرف کردم الان ۴ روز گذشته بیحالی و دل درد و کمر درد میگیرم ولی هنوز پریود نشدم البت ...

هیچی نیست عزیزم پریود میشی

منم دفه دوم پریود نشدم تا یک ماه بعد که نابود شدم وقتی پریود شدم 

هورمونا رو بهم می‌ریزه 

روی بدن هرکی هم یک جوره 

ی دمنوش زیره و زعفرون بخوره تا پریود بشی 

نه به گوگل کلاً اعتماد نکن

ممکنه بعد ۳ روز بشی

ممکنه بعد ۳ هفته

ولی تاریخاش کلاً برای من جا به جا شده و نظمم ریخته بهم

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

نه به گوگل کلاً اعتماد نکنممکنه بعد ۳ روز بشیممکنه بعد ۳ هفتهولی تاریخاش کلاً برای من جا به جا شده و ...

من خودم درکل نظم نداشتم فک کنم تنبلی دارم اخه یه وقتایی ۱۲ روز از تایمش میگذشت بعد میشدم 

من خودم درکل نظم نداشتم فک کنم تنبلی دارم اخه یه وقتایی ۱۲ روز از تایمش میگذشت بعد میشدم

خب میندازه جلو

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)