2777
2789
عنوان

خیلی زندگی بدبختی دارم بیاید بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 32 پست
چیکار میکنن؟بازم خدارو شکر شوهر مریض نیست نیمه پر رو ببینخدارو شکر ارثی نیس که خودتو بچه هات بگیرین

کارای خطرناک و وحشتناکی که توی صفحه حوادث روزنامه خوندی

شوهرم خیلی خوبه همیشه خدارو بابت اون شکر میکنم اما دیگه بریدم از بابت کاراشون

ارثی هم هست دقیقا میترسم بچه دار شم😔😔 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دو قطبی دارم خودم از دست خودم ذله شده بودم دارو می خورم بهترم

روانپزشک منم تشخیص دو قطبی داد

ولی من باورم نمیشه دوقطبی ام به نظرم افسرده م

شما هم لیتیم میخورید؟ منم صبح و شب میخورم ازش خسته شدم

روانپزشک منم تشخیص دو قطبی دادولی من باورم نمیشه دوقطبی ام به نظرم افسرده مشما هم لیتیم میخورید؟ منم ...

نه من لیتیوم نمی خورم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
روانپزشک منم تشخیص دو قطبی دادولی من باورم نمیشه دوقطبی ام به نظرم افسرده مشما هم لیتیم میخورید؟ منم ...

عشقم من مشکلی ندارم بابام مریضه 

دقیقا لیتیوم برای همینه برای دوقطبی 

بابای من پارانویید هم هست شکاکه برای همین میگم اذیت میکنه

من مادر شوهرم مثل شماست افسردگی داره لیتیوم میخوره

خودت پیش مشاوره برو، حالا که نمیتونی اون آدما رو اززندگیت حذف کنی،ببین چکارایی باید انجام بدی که کمم ...

آره باید برم چون دیگه کشش ندارم و چون توی اقوام خیلی مشکل اعصاب داریم میترسم منم کم بیارم مریض بشم

آره مشکل اعصابه خیلی شدید🤕🤕خداروشکر نمیدونی چیه 🥲کاش منم هیچ وقت نمی‌دونستم

اره واقعا خداروشکر واقعا ی عده نمیدونن چیه اصلا این درد کوفتی از سرطان بدتره

متاسفانه درمان هم نداره.تا حدی میشه با دارو کنترل کرد. فقط

آرامبخش اینا نمیخوره بیخیال باشه اذیتت نکنه؟

دور تر کن اصلا خونشون نرو واقعا دست خود آدم رفت و آمد رو کم کرد ،البته اونم گناه داره ولی اگه اذیت م ...

من از شانس بدم مادر شوهرم افسردگی داره خونشون مثل خونه ارواحه 

بسیار خانواده وابسته ای هستند 

یک شب در میون میریم خونشون بازم میگن شما کم می‌اید اصلا پیش ما نمیاین

رابطه ام رو خیلی کم کردم مثل قبل نیستم اگه بخوام بهشون رو بدم یا ما باید دائم اونجا باشیم یا اونا میخان اینجا باشم همیشه

اره واقعا خداروشکر واقعا ی عده نمیدونن چیه اصلا این درد کوفتی از سرطان بدترهمتاسفانه درمان هم نداره. ...

اصلا درمان نداره

خواهر شوهر من تازه داره سی ساله میشه و تا چهل سالگی اوج مریضیشه واقعا نمی‌دونم چطور دووم بیارم 

کاش سرطان داشت یا زنده می‌موند و خوب میشد یا میمیرد

من از شانس بدم مادر شوهرم افسردگی داره خونشون مثل خونه ارواحه بسیار خانواده وابسته ای هستند یک شب در ...

نمیتونی فضا رو شاد کنی براشون؟مثلا فیلم یا برنامه های قشنگ دان کن اونجا نگاه کنید یا براشون تولد بگیری بطوری خوشحالشون کنی؟

وای اسی خانواده شوهر من...وای واگذارشون کردم به خدا

بقران همیشه میگم خدایا من ازت گله دارم چرا باید همیشه درگیر اینجور چیزا باشیم ،هیچ وقت حلال نکن چون خودشون نمی‌فهمن ولی جوانی مارو تباه میکنن