2777
2789
عنوان

رفتار عجیب عمم وقتی خونمون بودن❗️

227 بازدید | 22 پست

برای این حمله ها و اینا خانواده پدرم اومدن خونه ما ما شمال زندگی میکنیم امن بود بعد از روزی ک همگی اومدن اینجا ی اب معدنی نخریدن ی چیز کوچیک حتی نگرفتن با اینکه حدود دو هفتست اینجان همه هزینه و خورد و خوراکشون ب عهده ما بود بعد این هیچی دست به هیچی نزدن هم غذارو ما میپختیم میاوردیم میبردیم فقط ی ظرف میشستن ک اونم هزار تا غر زدن ک چرا ظرفا انقد زیاده 

دیشب رفتیم خرید ساعت ده اومدیم هیچکس غذا درست نکرده بود حتی ! بعد ک اومدیم مامانم گفت خب امشب املت بهوریم بعد برگشت گفت نه اه چیه این همه املت خوردیم در صورتی ک یبار خورده بودیم ! اصن جدای ازین وقتی جایی مهمونی و هیچی هم نمیخری حق نداری اینجوری بگی این چ حرفیه میزنی اخه !!!!! 

بعد الانم ک حماه ها تموم شده هی میگ میخام لرم تهران اه کاشکی زودتر میرفتم اه !!! خب این چ رفتاریه زن مومن؟ اینجا اومدی در خونمونو ب رون باز کردیم حداقل با حرفات فش نده ب ادم انگار خونه ما براش عذابه 😐🤦🏻‍♀️

(وقتی یکی مهمونه قدمش رو چشم یکی دو روز اشکال نداره ولی نه دو هفته اونم هیچکار نکنن انگار اینجا هتله🤦🏻‍♀️واقعا نمیدونم چی بگم

پس چرا از دل نرفت هر آنکه از دیده برفت؟ماروی این حرف حساب کرده بودیم💔
چه عمه رو مخی

خیلی خیلی

بعد عید رفتیم خانوادگی جنوب بعد بازم تمام هزینه هاش ب عهده ما بود بازم ایراد میگرفت الان میگفت اون مسافرت برام عذاب الهی بود😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب مامانت میگفت گلم غذا پرست میکردی ما بیرون بودیمیا رک میگفتید خرید کنن

مامانم ازین رو ها نداره میگه زشته منم نمیزاره بگم

خیلی خیلیبعد عید رفتیم خانوادگی جنوب بعد بازم تمام هزینه هاش ب عهده ما بود بازم ایراد میگرفت الان می ...

قطع رابطه کنید 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
فقط میتونم بگم عمت خیلییییییی آدم اشغال و نمک نشناس و بی ذات و نمک به حروم و عوضی ای هست چه صبری دا ...

کلا عمیشه همینه 

بعد ما میریم اون سمتی اصن ی تعارف نمیکنه بمونید شام و اینا اون روز من خونشون بودم رفتم سر بزنم اصن نگفت بمون : ))))

قطع رابطه کنید

نمیشه بابام انقد لیلی به لالاشون میزاره حتی الان ک میگفت میخام برم میگفت نه بمونید کجا میخای برید😐