2777
2789

توش پر از جرم و ات اشغال بود😐

الان بیشتر از ۳ماهه هروقت دیدمشون همین پستونک دهن بچه بود!

بچه هم ک چ عرض کنم ۴ساله

واقعا صلاحیت مادری کردن بعضیا برام زیر سواله تو فامیل مون

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عجب جایی به داد من رسیدی...

عزیزم اون از قصد پاره کرده که دیگه بچه پستونک نگیره .

پستونک یک سال نهایت تا دوسال 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون از قصد پاره کرده که دیگه بچه پستونک نگیره .پستونک یک سال نهایت تا دوسال

ن عزیزم اتفاقا منم همین فکرو کردم ازش پرسیدم 

گف بچم استرس دارع باید بخوره😐

بعد پستونک گرفتن دیگ تو ۳ ماااااه باید تموم میشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم اون از قصد پاره کرده که دیگه بچه پستونک نگیره .پستونک یک سال نهایت تا دوسال

متن تاپیک رو خوندید؟؟

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

اینکه پستونکه وای به حال مسایل مهم زندگی در اینده این بچه دیگه ،بعضیا یعنی خیلیا باگ خلقتن خدا چرا اینارو افرید به یه جایی و یه چیزی رسونده که بقیه رو ازار بدن با وجودشون نمیدونم واقعا

معلموه که واقعا چندشه الان یکی بالا گفت از قصد پاره کرده خوب داره کرده باشه حداقل تمیزش کنه بچه مریض ...

اره بابا اصلا براشون مهم نیس نمیدونم انگار زحمت بچه رو‌ نکشیده ولش کرده ب امان خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینکه پستونکه وای به حال مسایل مهم زندگی در اینده این بچه دیگه ،بعضیا یعنی خیلیا باگ خلقتن خدا چرا ا ...

بخدا دور و برم پره اینجور مادره ک اکثرا جووونم هستن ینی ۳۰ سال حدودا 

گاهی میگم قضاوت نکن شاید خودتم در اینده همینجوری بشی 

ولی اخه بعضی چیزای پیش پا افتاده دیگ رعایتش کاری نکرده خب حوصله همینم نداشتی چرا بچه دار شدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متن تاپیک رو خوندید؟؟

بله کامل .

بعضی مادرا بخاطر اینکه بچه پستونک رو  رها کنه میان  پارش میکنن .که بچه نتونه درس بمکه و رهاش میکنه پستونک رو

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔