2777
2789
عنوان

امروز با یه حرف قلبم خیلی شکست😔

495 بازدید | 29 پست

توی دوران سیزده سالگیم یه اتفاق خیلی بدی توی زندگیم رخ داده پیش ما رسمه دخترا زود ازدواج میکنن سن 13سالگی من هیچی از ازدواج نمیدونستم ولی با یکی از هم منطقه خودم و از طایفه خودم هم بود عقد کردم اون بنده خدا هم سنی نداشت 18سالش بود من 27 اسفند عقد کردم 14 فروردین اون بنده خدا با تصادف رحمت خدا رفته دوهفته بعد این موضوع پدرشون هم برق گرفته و رحمت خدارفتن سه سال خانوادش من رو عذاب دادن و میگفتن پاقدم توبود از طرفی هم میگفتن باید با برادر کوچیکترش که دوسال از خودم کوچیکتر بود عقد کنم و اسمش روی من باشه تا بزرگتر بشه و سه تا چهارسال من رو عذاب میدادن و بزرگهای طایفه میومدن میرفتن تا با شکایت دادگاهی من نجات پیدا کردم بعد از اون همه میگفتن تو بدشانس و پاقدمت خوب نیست این خزف خیلی به گوشم میرسید😔 شاید هم دلیل تاالان ازدواج نکردم همین باشه😔 برای یه کاروانی که برای مشهد امروز پیام دادم سوال کردم که ی حرکت میکنن سرکاروان که دخترعموی اون خدابیامرز هست بهم گفت اسم تو رو نمینویسم با یه کاروان دیگه برو خیلی بهانه آورد گفت تکمیله😔 یعنی اون هم فکر کردم قدم من نحس است  دلم خیلی شکست از این موضوع

خداراشکر آقا که منو طلبیدی😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ ربطی ب پاقدم داره اونا اگ ادم بودن بچه تو این سن براش زن درست نمیکردن اینقد درگیر حرف بقیه نباش

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

22سال ولی خواهر بعد از خودم ازدواج کرد یه پسر داره من خاستگارهم نداشتم

عزیزم 22 زیاده؟ خب خواهرتون خوشبخت باشه ایشالا ولی ازدواج تو سن کم افتخار نیس ایشالا با ی ادم مناسب تو سن و موقعیت مناسب ازدواج میکنی

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

22سال ولی خواهر بعد از خودم ازدواج کرد یه پسر داره من خاستگارهم نداشتم

من انقد از ازدواج بدم میاد فقط میتونم بگم واسه خودت زندگی کن حتما که نباید همه ازدواج کنن درس بخون هنر یاد بگیر و....

عزیزم 22 زیاده؟ خب خواهرتون خوشبخت باشه ایشالا ولی ازدواج تو سن کم افتخار نیس ایشالا با ی ادم مناسب ...

درگیر پدرم هستم بیمارهست اصلا ازدواج دوست ندارم دوست دارم فقط نوکری پدر ومادرم رو بکنم ولی بعضی حرفا خیلی دلم رو میشکنن فکرمیکنم واقعا من یه آدم بدشانس و نحس هستم

من انقد از ازدواج بدم میاد فقط میتونم بگم واسه خودت زندگی کن حتما که نباید همه ازدواج کنن درس بخون ه ...

درس هم نتونستم بخونم الان هم دیگه نمیشه همه چیمون از دست دادیم ما گاو وگوسفند داشتیم همیشه مشغول کارها بودم ولی یه بیماری افتاده به جون پدرم که همه این ها رو از دست دادیم

درگیر پدرم هستم بیمارهست اصلا ازدواج دوست ندارم دوست دارم فقط نوکری پدر ومادرم رو بکنم ولی بعضی حرفا ...

شما بیستی عالی هستی فقط ی اشتباهی تو گذشتت رخ داده ک اونم ازدواج تو سن کم و با ی خانواده ای وصلت کرده بودی ک درکی نداشته پس تقصیر شما نیس خدا اون پسر و پدرشم بیامرزه اون خانواده هم جواب بدی هایی ک در حقت کرد رو میبینه نگران نباش مراقبت بابات باش تو بهترینی دختر