2777
2789
عنوان

دخترای بی وجدان و خونه خراب کن 😏 با این کارا به جایی نمیرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 20 پست
عزیزم اونا فکر نمیکنن عقل ندارن راحتن اینقد دیدم دخترایی که میگن طرف کات کنه بیاد بگیرتشون، مهم اینه ...

تهشم میان تو همین سایت تاپیک میزنن وای شوهرم خیانت میکنه و...

یکی نیست بگه خودت کاشتی که برداشت کردی 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

دقیقا من مهیچ حسی به پسرای فامیل ندارم ولی دخترای مردم اویزون هستن

خیلییی دخترخالم اینطوریه

مثلا عکس گذاشت پسرداییم از خودش تو اینستا 

بعل دخترخالم بهش گفته واای چقدرر عالی شدی خفن شدی 

خودشو کوچیک میکنه احمق

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلییی دخترخالم اینطوریهمثلا عکس گذاشت پسرداییم از خودش تو اینستا بعل دخترخالم بهش گفته واای چقدرر ع ...

میدونم چی میگی حالا اون یچیزی 

اینو بگو میدونس من تو زندگی این پسر هستم و منو دوست داره باز سعی میکرد مخشو بزنه 

همیشه به نامزدم گفتم که از این دختر متنفرم هرچند اقوامته 

میدونم چی میگی حالا اون یچیزی اینو بگو میدونس من تو زندگی این پسر هستم و منو دوست داره باز سعی میکرد ...

اره واقعا وقیحانس رفتارش

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

بعد حالا من پسرعموم نامزدی کرده(خیلی از من بزرگتره بچه ها اختلاف سنی ۱۴ ساله داریم)بعد نامزدیش من و اون یکی دختر عمومو(ازدواج کرده)دعوت نکرده😑(کلا حالا دوتا دختر عمو داره)

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...