2777
2789

من تو دوران دوستی با نامزدم بودم 

دختر عموش ازش خوشش میومد 

هی اینستا بهش پیام میداد 

دیگه نامزدم دید بیخیال نمیشه بهش گفت من کسی تو زندگیم هست و دوستش دارم قراره بگیرمش دختره تبریک گفته بود 

بعد یماه باز اومده پیام داده گفته شمارتو بده 

بعدم گفته اون دوست دختر فلان بهمان شدت 

نامزدمم از او وقت بلاکش کرد

واقعا چقد دخترا بیخود و خونه خراب کن شدن 😏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دخترخالم همینطوره دقیقا هی میخواد پسرداییمون بهش توجه کنه ولی نمیکنه😂🤣

من کلا پسرای فامیل و دورشون خط کشیدم حوصله فاامیل ندارم رو مغزن همشون

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

من موندم واقعا چجوری میتونن برن بچسبن به کسی که نمیخوادشون و یکی دیگه رودوست داره 

اصلا به فرض اونو ول کرد اومد گرفتت چه ارزشی داره و چه اطمینانی که بعد تو رو هم ول نکنه بره با یکی دیگه 

من والا بفهمم قبل منم با کسی بوده سختمه چه برسه ببینم با کسی هست بعد برم بخوام رابطه شون روبهم بزنم 

اینجور دخترا هیچ ارزشی برای خودشون قائل نیستن 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

من دخترخالم همینطوره دقیقا هی میخواد پسرداییمون بهش توجه کنه ولی نمیکنه😂🤣من کلا پسرای فامیل و دورش ...

دقیقا من مهیچ حسی به پسرای فامیل ندارم ولی دخترای مردم اویزون هستن

واقعا ته خراب بازیه

شاید ناراحت کننده باشه یا بگید ضد زن دارم میگم 

ولی دختر سالم و دختر خوب اونقدر کمه که حد نداره

اونقدر دختر آویزون زیاد شده که ملت هم مغزشون گ و ه پسند شده فکر میکنن خیلی خوبه و میرن سمت همونا

من موندم واقعا چجوری میتونن برن بچسبن به کسی که نمیخوادشون و یکی دیگه رودوست داره اصلا به فرض اونو و ...

چجوری میتونن یع پسر سگ محلشون میکنه باز میرن اویزونش میشن 

بعد چقد ذاتت خراب باشه بری به دختری اون پسر دوستش داره حرف بزنی که مثلا اونو از چشمش بندازی

من موندم واقعا چجوری میتونن برن بچسبن به کسی که نمیخوادشون و یکی دیگه رودوست داره اصلا به فرض اونو و ...

عزیزم اونا فکر نمیکنن عقل ندارن راحتن 

اینقد دیدم دخترایی که میگن طرف کات کنه بیاد بگیرتشون، مهم اینه بگیرتشون بقیش مهم نیست 

چجوری میتونن یع پسر سگ محلشون میکنه باز میرن اویزونش میشن بعد چقد ذاتت خراب باشه بری به دختری اون پس ...

اینا رو دیگه خدا زده هیچی واسه از دست دادن ندارن تا ته همه چی میرن که فقط برسن به چیزی که میخوان وگرنه نه عاشق نه وفادار و ادم زندگی فقط پی اینن عقدهاشون رو رفع کنن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀