بچه ها حق میدم به خودم تاحدود زیادی حق داشتم ولی بنده خدا گفت برات میریزم اونموقع گیر بودم منم خیلی عصبانی شدم گفتم نه الان همه شو لازم دارم بابا .بعد برداشت گفت تو از داداشتم بدتر کردی😂 کارم بد بود؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من کلا یه ماهه کارت حقوقم دست بابامه چون نیاز داشت
این چه رفتاریه اخه
اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
یه عمر پولاشو بی منت برات خرج کرده... اینم مزد زحمتاش
هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.
منم یبار اینکارو کردم البته واسه پول نبود واقعا برام مهم نبود اون موقع ها با نامزد سابق عوضیم مشکل داشتم خیانت کرده بود حال روحیه افتضاحی داشتم ب همه میپریدم سرچیزای الکی روزی هزار بار بابت کارم ب خودم فحش میدم قیافه بابام ک میاد جلو چشمم دلم میخواد خودمو بکشم
قزبونت 🫠 ولی باور کن من بازم با اینکه میدونم پولو برای چی میخواست از خودم خجالت کشیدم بابت رفتار بدم حتی ازش عذر خواهی کردم ولی نمیدونم چرا عذاب وجدان دارم😂