2777
2789
عنوان

آدمای انرژی منفی

35 بازدید | 3 پست

از وقنی بچه بودم یکی از اقوام همش داشت لعن میفرستاد نفرین میکرد از گرونی میگفت هیچ وقت از هیچی راضی نبود 

همش بچه هاشو با دندان پزشکا و کارخونه دارا مقایسه میکرد در حالیکه خودش سوادم نداره 

یا داره بد مردمو میگه یا داره گرونی رو لعنت میکنه یا همش غر میزنه مغز من یکی از دستش متلاشی شده....میگه بچه هام بی عرضه هستن وکیل و دندان پزشک و کارخونه دار نشدن در حالیکه سالمن اعتیادم ندارن عرق ..خورم نیستن ..🙄🙄🙄 دعا کنید از شرش راحت شیم 

خیلی بدبین و شکاکه به همه چیزت کار داره 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

وایی ماهم از این نکبتا داشتیم الان خودم شبیه اون شدم دور شوووووو بپا شبیهش نشی

میگه ...مسائل مذ...ه..ب...ی.. رو من دیگه قبول ندارم میخوام مس...یحی بعد بلند میشه نماز میخونه میاد بقیه هم توصیه میکنه بخونن 🙄🙄🙄خدا شاهده شاهکاره 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.