2777
2789

ما دو ساله با همیم یک سال و نیم بیشتر مجازی بود پناهی یبار همو می‌دیدم ولی الان دانشگاهی رو به دانشگاه من منتقل داده خیلی دوستم داره واقعا ولی نمی‌دونم چرا اسم باباش رو بکن دروغ گفته یبار که پرسیدم اسم بابات چی بوده گفت مهران چند ماه دیگه ازش پرسیدم گفت علی گفتم تو که گفته بودی مهران گفت نه بابام دو تا اسم داره دیشب باز پرسیدم گفتم اسم دوم بابات راستی چی بود گفت محسن این معلومه که داره دروغ میوه بهم ولی آخه چرا ؟تازهباباش هم فوت کرده سر این باهاش بحث کردم بنظرتون حق داشتم با نه بحث کنم ؟وبمن گفت حرفات چرا پرت توی بحث اینو گفت ومن خیلی ناراحت شدم از این حرفا چون هیچ وقت اینطوری نشده که کوچکترین توهینی بهم کنیم نه من اینکار رو کردم نه اون همیشه با احترام با هام حرف زدیم والان هم بخاطر اون حرفش ناراحتم بنظرتون حق دارم هم برای این چرت وپرت حرفات که گفت بهم وهم دروغش ناراحت باشم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید از اون دسته از پسراست که دلشون نمیخواد اطلاعات خودشون رو به کسی بدن. یا اسمش قدیمیه دلش نمیخواد ...

واقعا اسم مهم نیست برام هر چی باشه برام سوال چرا باید اینکار رو کنه آخه یه اسم چیه 

توهم یهو بگو داداشم فلانی یه اسم دیگه بگو یا خودشو یه اسم دیگه صدا بزن هر بار بگو فک کردم اسم دومت اینه یا همون اسمای بابایی که بهت گفته رو صداش کن بعد بگو ای بابا  اسمتو با باباهات قاطی میکنم علی محسن مهران جعفر احمد چقدر بابا داری خوشبحالت پس حسابی پولداری

از همین موضوع بفهم قصدش باهات جدی نیست.

منم همین رو میگم میگن چرا بعد دو سال رابطه باید بهم راجب این مسئله کوچک دروغ بگی میگه من ۵سالم بوده بابام فوت شده یا من نیست خب این خیلی خنده داره تازه اون بهم میگه تو بهم گفتی دروغ گو برای همین من بهت گفتم حرفات چرت وپرت من خیلی عصبی ام ازش پارتنرم نمیتونه بکن بگه حرفات چرت وپرت

نمیدونم والا

فهمیدی به منم بگو 😐😐😐 چرا واقعا باید دروغ بگه اسم پدرش رو ؟ 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

توهم یهو بگو داداشم فلانی یه اسم دیگه بگو یا خودشو یه اسم دیگه صدا بزن هر بار بگو فک کردم اسم دومت ا ...

میدونید یه حس بدی دارم من ۲۴سالم هیچوقت قبل اون با هیچ پسری سلام هم نکرده بودم تو مجازی اولین دوست ..پسرم والان خیلی ناراحتم حس میکنم داره باهام بازی می‌کنه