2777
2789

۱.با کم شروع کن

لازم نیست از همون روز اول یه دفتر پر بنویسی! فقط چند خط، حتی سه جمله کافیه. مثلاً بنویس: "امروز چی حالمو خوب کرد؟" یا "الان چه حسی دارم؟"

شروع آسون، ترس کمتر، عادت موندگارتر!

۲. یه تایم خاص واسش داشته باش

صبحا قبل از گوشی دست گرفتن یا شبا قبل خواب، فقط ۵ دقیقه بنویس. وقتی زمانش ثابت باشه، مغزت کم‌کم عادت می‌کنه منتظر اون لحظه باشه.

۳.بی‌فیلتر بنویس!

نگو باید قشنگ بنویسم یا غلط نگیرم از خودم. دفتر ژورنال جای صداقت با خودته، نه نوشتن ادبی یا بی‌نقص. هرچی تو دلت هست بریز روی کاغذ.

بدون سانسور = آرامش بیشتر🧠→📝

۴.یه دفتر جذاب انتخاب کن

یه دفتر خوشگل یا اپلیکیشن که حس خوبی بهت میده پیدا کن. وقتی از ابزار نوشتنت خوشت بیاد، احتمال اینکه سمتش بری بیشتر میشه.

زیبایی + کاربرد = انگیزه بیشتر📓✨

۵.به خودت جایزه بده

اگه یه هفته تونستی بنویسی، خودتو با یه چیز کوچیک خوشحال کن. اینجوری مغزت یاد می‌گیره که ژورنال نوشتن یه کار ارزشمنده.

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من حتی حوصله نداشتم متن تاپیک رو بخونم 🫠ولی ممنون 🍫🌹

هر وقت تونستین حتما بخونین🌷✨ 

خواهش میکنم زیبا🌼

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.