2777
2789
عنوان

چجوری با این درد کنار بیام

70 بازدید | 7 پست

چجوری با درد رفتن عشقم بعد ۴ سال عاشقی و خاطره و روزای خوب کنار بیام الان سه ماهه گذشته ولی داغش کهنه نمیشه.خیلی دوسش داشتم امید زندگیم امید فرداهام.فدای چشمات بشم .فدای تک تک سلول های بدنت بشم.من ی دختر ورزشکار بودم ساعت شش بیدار میشدم الان نمیتونم برم باشگاه نمیتونم از جام پاشم خیلی بد زمین خوردم.

میترسم هیچوقت نتونم پاشم.همش چشماش جلو چشمم. بوی تنشو یادم نمیره.هرروز صبح از روی عکس سرتاپای بوس میکنم گریه میکنم.اخه ادم چقد میتونه بی رحم باشه

همیشه عاشقت میمونم قول میدم تا آخر عمرم تا وقتی بزارنم توی قبر عاشقت باشم.میدونم همه چی تقصیر من بود تو از خوبی و مهربونی هیچی برام کم نزاشتی نفسم.قشنگترین و بهترین مرد دنیا مردترینم ۴ سال با تو بودن قشنگ ترین روزای عمرم بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش یکی از روزایی ک باهم خوب بودیم و دوستم داشتی تو اوج عاشقی میمردم بخدا راضی بودم بمیرم ولی نبینم ...

چرا کات کردین وقتی انقد همو دوست داشتین؟

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
من دوسش داشتم فک کنم اون دوست نداشت.

عزیزم درک میکنم چقد سخته ولی خب چاره چیه به خدا توکل کن شاید خدا نخاسته که باهام بمونید شاید سرنوشت بدتری در انتظارت بوده که خدا نجاتت داده