2777
2789

سلام 

من یه خواهر که 27 سالشه و دو تا بچه یکی سه سال و نیم و یکی دو ساله داره ، چند وقت پیش با شوهرش سر یه مسئله کوچیک دعوا کردن و الان تقریبا یک ماهه که با هم حرف نمیزنن ، شوهرش اصلا رفتارش یجوریه که انگار دوست ندارم آشتی کنه ، خواهرم هم نمیتونه با دوتا بچه بیاد خونه بابام یا بخواد طلاق بگیره و اینا ، شوهرش هم خیلی یه دنده هست 

باید چیکار کنه به نظرتون ؟! نگید طلاق و اینا چون نمیتونه

خیلی براش ناراحتم ، از ما دوره و اونجا هم شوهرش باهاش خوب نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادی رفتار کنه و به پر و پاش نپیچه خودش هم عذاب نده انگار که اتفاقی نیفتاده ،اون شوهر تحفه اش هم بعد ...

خواهرم می‌ترسه اینقدر کش دار بشه که بهش خیانت کنه 

اما خب در نهایت خواهرم مادر بچه هاشه 

یعنی خوب میشه اینطوری !

وقتی میگی حرف نمی زنن یعنی هر دو تاشون لج کردن ،خواهرت اگه میخواد شوهرش آشتی کنه خودش پا پیش بذاره

خواهرم پا پیش گذاشته اما خب وقتی باهاش حرف میزنه اصلا جواب نمیده یا یجوری جواب میده که انگار دوست نداره حرف بزنه و اینا 

خوب بگو سر چی بوده. ببینیم حق با کیموضوع بی ارزش ک نباید انقد طول بکشه

میخواستن بزن خونه یکی از فامیلای ما اولش شوهرش اوکی داده و گفته میریم بعد که خواهرم داشته وسیله جمع می‌کرده اومده گفته نه نمی‌ریم نه من میرم نه تو برو