2777
2789

من بعد ازدواجم با خانوادم قطع ارتباط کردم 

بابام که یه ادم روانی وحشی خو بود 

مادرمم یه ادم تو سری خور و حسود ، هر وقت میومد خونم ازم ایراد میگرفت اینا چیه خریدی اینا چیه پختی یخچالت چرا اینجوریه همش میخواست بگه من بهترینم 

زندگیم همه چیش خوب بود و یه ارتباط باریک با خانوادم بود تا پدرم باعث سقط بچم شد 😭تو ۶ ماهگی تیکه ی وجودم ایست قلبی کرد 

بعد اون دیگه قطع ارتباط کامل کردم تا بابام مرد 

هیچکدوم از مراسماشو نرفتم ولی شوهرم رفت 

حالا گیر میده بهم به مامانت زنگ بزن برو پیشش 

خودش میره سر میزنه ولی من نه

خب عزیزم همه مامانا وقتی میرن خونه دخترشون ازش ایراد میگیرن چرا مثلا اینارا خریدی الکی چرا نمدونم اتاقت نامرتبه چرا اینارا خرابشون کردی بلاخره از سر دلسوزیه و حس صمیمی بودنه

بابت پدرتون هم اینکه مراسماش نرفتین بخاطر توروی مردمم شده بود باید می‌رفتین مشکل خانوادگیتون نباید مردم بفهمن

چند وقت پیش یکی از هم محله ای ها با خانمش بحثش میشه و مرده یهو عصبانی میشه جنون دستش میده و یه میله میزنه تو سر همسرش و همسرش فوت میکنه 

واسه تشیع جنازه رفته بودم بعضیا چون خیلی ناراحت بودن به پدرشون فحش میدادن و خودم شنیدم (۷تادختر داره) که دختراس میگفتن چیزی به پدرمون نگید اونا با اینکه مادرشون فوت شده بود و بشدت حالشون بد بود ولی تو روی مردم به پدرشون ناسزا نگفتن بعد از اون پدرشون چند وقت تیمارستان بستری بود روانی شد ولی الان بازم دختراس جمعش میکنن 

چجوری باعث شد 

خیلی بهت سخت گذشته حتما ک تا اینجا تونستی قطع رابطه کنز ولی گاهی سر بزن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.