2777
2789

ببخشید میشه با جزئیات بهم بگید چیکار کنم لایه هاش جدا نشه؟ ماست چی بزنم خوبه؟ ادویه چیا؟ گلاب اینا بزنم خوبه؟ باید دمکنی بزارم درش؟ چقدر بمونه میپزه؟🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من اولین بار درست کردم تو گوگل سرچ زدم دستورشو و عالیم شد

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

ماست فرقی نداره

ادویه ام فقط ب مرغش بزن

توی ماست فقط زعفرون و یدونه تخم مرغ بزن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

سینه مرغ رو با برگ بو و انواع ادویه ها(زردچوبه و کاری و پاپریکا و فلفل و زیره ) و دلمه و هویج اب پز کن و ریش ریش کن و با زرشک و زعفرون تفت بده

برنجتو زنده تر بردار و نزار نرم شه

ماست سون استفاده کن و زعفرون مرغوب و فراوون

توی قابلمع نچسب درست کن ک راحت برش گردونی

زیر دیگی استفاده کن تا تهش نسوزه 

لایک نکن.

سینه مرغ رو با برگ بو و انواع ادویه ها(زردچوبه و کاری و پاپریکا و فلفل و زیره ) و دلمه و هویج اب پز ...

ممنونم مهربونم قشنگم دمکنی باید بزارم در قابلمه؟ و اینکه از وقتی ریختم تو قابلمه چنددقیقه حدودی بمونه درشو باز نکنم تا بپزه؟♥️🙏

ممنونم مهربونم قشنگم دمکنی باید بزارم در قابلمه؟ و اینکه از وقتی ریختم تو قابلمه چنددقیقه حدودی بمون ...

اره دمکنی بزار حتما وگرنه سرس عرق میکنه و اب میچکه روی برنجت و خراب میکنه

یکساعت و ربع کافیه

لایک نکن.

خانم های خانه دار کدبانو وارد صحنه شید💚💚💚

جونم منو صدا کردی 🫠

حالا اصلا درست نکردمم😂😂😂😂😂😂

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲