2777
2789

بعد هفت سال خدا بهم ی بچه داده الان ۵ماهمه غربالگری دومم ریسک داشت برام سلفری نوشت دکتر تو رو خدا برام دعا کنید بچم سالم باشه من خیلی سختی کشیدم شوهرم خیلی ذوق داره منو شرمنده نکنه بعد عمری شوهرم ب زندگی امیدوار شده تا دیر وقت سرکاره من ک همیشه شکر خدا کردم میدونم خیلی جاها بنده خوبی نبودم ولی ب حق همین ماه عزیز برام دعا کنید منم دلم‌شاد شه 

نباشه روزی که نباشی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نگران نباش خدا حفظش کنه تو دلی قشنگتون روریسک من ۸ بود آمینو کردم دخترم سالمه ۳ ساله اس اصلا غص ...

من ریسک تریزومی ۲۱زده ۱به ۱۱۲اما سونوهام و غربالگری اول خوب بود 

نباشه روزی که نباشی...
اینکه تا مطمئن نشدی که سالمه و نقصی نداره، مادر نشی

ن عزیزم من حتی همه ی آزمایشات قبل بارداری هم دادم نمی‌دونم چرا ریسک زده ن فامیلیم ن مشکل تو اطرافیان دارم ن حتی سیگار مصرف می‌کنم تازه ام ۳۰سالم شده 

نباشه روزی که نباشی...
ن عزیزم من حتی همه ی آزمایشات قبل بارداری هم دادم نمی‌دونم چرا ریسک زده ن فامیلیم ن مشکل تو اطرافیان ...

اصلا نگران نباش معمولا بالای ۳۰ سال رو میزنن برامن۸به ۱۰۰ بود

برا دوستم ۳ به ۱۰۰ بود دوتامون خدارو شکر سالم