2777
2789
عنوان

اقدام این ماهم منفی شد

836 بازدید | 87 پست

خیلی ناراحتم این ماهم اقدامم ک خیلی جدی گرفته بودمش تو تایپیکای قبلم نگاه کنید خیلی جدی گرفته بودمشو تو روزای تخمک گذاری اقدام کردم و امپول ازاد سازی هم زده بودم 

ولی امروز پریودد شدم خدااااا چررررا  دلمو خوش نکردی واقعا این ماهو خیلی امید واررر بودم 😭😭

انشالله هرچه زودتر دامنت سبز بشه

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هرچی استرسشو داشته باشی و بهش فکر کنی عقب تر میوفته.....اصلا بی‌خیالش شو بعد اقدام اونوقت میبینی ماه اول میشه 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

چند وقته اقدامی؟

ببین اصلا جدی نگیرش تا باردار بشی، تضمینی

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

عزیزم هرچی استرسشو داشته باشی و بهش فکر کنی عقب تر میوفته.....اصلا بی‌خیالش شو بعد اقدام اونوقت میبی ...

دقیقاااااا

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

عزیزم هرچی استرسشو داشته باشی و بهش فکر کنی عقب تر میوفته.....اصلا بی‌خیالش شو بعد اقدام اونوقت میبی ...

ابجی خسته شدم واقعا خیلی جدی گرفتم این ماهو شوهرمم خیلی ناراحت میشه تاالانم بش نگفتم پری شدم