2777
2789

۱۲ ساله مادرشوهر اذیتم میکنه شرایط طلاق ندارم تو یه ساختمونیم من طبقه پایینم اونا بالا خیلی اذیتم میکنه 😭😭😭خدا رو به هرکی قسم میدم جواب نمیده 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چادرت را بتکان روزی مارا بفرست ای که روزی دو عالم همه از چادر توست.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال این ترند ها نباش الان کارما مد شده قبلش انرژی بود قبلش مثلا زمین گرم خوردن بجای این چرت و پرتا برای حل مشکلت به صورت واقعی اون رو بنویس و راه حل های مختلف رو بررسی کن از مشاور کمک بگیر 

اون کاراشون پس میده نگران نباش،ولی سکوت در مقابل ظلم از خود ظلم بدتره

یه مدت جوابشو میدادم جرعت نداشتم در بشم تو حیاط تیکه بارونم میکرد برا ارامش خودم سکوت کردم ولی بد تر شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چی میگه؟

مثلا ۲۰ تا کفتر داره توقع داره من چون جوونم داعم بهشون رسیدگی کنم اگه اب نداشته باشن یا غذا خون به پا میکنه یا هر روز گند کاری ها رو جارو بزنم چون خونم پایینه و اون ماز بالا سختشه بیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادر

تو یه ساختمونیم خرجشو هم شوهرم میده ولی باز پاچه میگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40