2777
2789
عنوان

وایبتون نسبت به من و کاربریم چیه

170 بازدید | 36 پست

خوشحال میشم نظراتتونو بدونم  

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

کیوت و مهربونی بنظرم

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیوت و مهربونی بنظرم

وای مرسی مهربون   

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

از واژه اصیل خوشم میاد خودش یک وایب خیلی  مثبته

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
ندیدمت تا حالا پروفایلت ارامش میده دوسش دارم

زیاد نمیام اینجا آخه

مرسی قشنگم

وای مرسی مهربون

💕💋

یاد شیرین تاسیان هم افتادم نمیدونم چرا

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

یه دختر مهربون عاشق کمک کردن به بقیه آروم و منطقی و یکم درونگرا مامان پسند

نه،خیلی آرومم نیستم خیلی پرانرژیم شیطنت دارم ولی دقیقا درسته حرفات

پروفایلت به من حس و حال کارتون های بچگیم رو میده پس حس خوبی میگیرم.

مرسی یه دنیا و منم نسبت به کاربرای قدیمی مثله شما همین حسو دارم

از واژه اصیل خوشم میاد خودش یک وایب خیلی مثبته

منم خیلی دوستش دارم

از این کلمه متانت میچکه

واقعا دوست دارم یه آدم اصیل باشم توی زندگیم

و مرسی ازت خوشگلم