2777
2789
عنوان

هروقت زندگی متاهل هارو میبینم

765 بازدید | 52 پست

سجده شکر بجا میارم که مجردم😅

البته منظورم صرفا متاهل بدها نیست که اونا که تکلیفشون معلومه منظورم همون که میگن  خوبن!!

وقتی میبینم خوبها وضعیتشون اینه وآی بحال بدها🤦‍♀️

کلا خ‌وبی های ازدواج برای خانم در جامعه ما بااختلاف کمتر از بدی هاست ..

طرفت درست انتخاب کنی خوبیاش بیشتر نباشه کم نیس

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اکثرا چیزی من دیدم زندگی دخترا دوران مجردی چنگی ب دل نمیزنه

اکثرا میگن با خانوادمون مشکل داشتیم

من خودمم جزشون بودم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

طرفت درست انتخاب کنی خوبیاش بیشتر نباشه کم نیس

حتی درست و خوبشم میگم نقاط منفی ش بسیار بیشتر از خوبی ش هست

درضمن خیلی مسائل قبل ازدواج مشخص نمیشه هرچقدرم بشناسی تحقیق کنی مشاور بری و....خیلی مسائل بعد زندگی خودشون نشون میدن

به شدت باهات موافقم 

من زندگیم خوبه دقیقا البته گیر گورهای مالیشو ندیده بگیریم 

ولی مسئولیت و دغدغه ش خیلی زیاده خیلی مخصوصا با وجود بچه علی الخصوص تو غربت

گاهی دلم میخواد تبخیر شم برم هوا 😑

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اما من مجرد میبینم البته اونا‌ که سنشون به ازدواج میخوره از خدا میخوام ازدواج خوبی داشته باشن.واقعا همسر خوب نعمته

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
حتی درست و خوبشم میگم نقاط منفی ش بسیار بیشتر از خوبی ش هستدرضمن خیلی مسائل قبل ازدواج مشخص نمیشه هر ...

قبل ازدواج تا میتونی باید طرف بشناسی تا کمتر دچار مشکل بشی و قصدت زندگی کردن باشه، هیچ آدمی کامل نیست به دیدگاهتم بستگی داره شما با این دیدگاه اصلا آماده ازدواج نیستی چ برسه بخوای بهش فک کنی

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗