2777
2789
داداشت هم بهش محبت میکنه؟ پسر من خیلی با محبته کلی هم زبون میریزه برام مریض باشم‌بیست دفعه سر میزنه ...

وا چه ربطی داره خب ذات هر کس یک مدله چون دخترت درونگراست باید بهش کمتر محل بذاری؟ مادر پدر هیچ وقت نباید بین فرزند فرق بذارن حتی اگر فرزندشون اخلاقش سرد باشه چون دست خودش نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چه ربطی داره خب ذات هر کس یک مدله چون دخترت درونگراست باید بهش کمتر محل بذاری؟ مادر پدر هیچ وقت ن ...

فقط مساله درونگرایی نیست. الان دقیقا من مریضم و توی رختخوابم پسرم هی میاد دارو مباره قرصمو میده حالت تهوع داشتم ظرف میاره دستنال میاره. دخترم انگار نه انگار.

من یکسان محبت میکنم برای اینکه تبعیضی نذارم ولی هرکسی نمیتونه محبت یکسانی نشون بده

اطرافیان میگن خوبی خوشگلی مادر خودم میزنه زیرخنده

یک چیزی بهت بگم زن ها خیلی حسودن. مادرشوهر خودم شاید ۵ تا خونه داره ولی وقتی ما خونه خریدیم از حرص داشت میترکید اصلا خوشحال نشد که پسرش خونه دار شده. حالا مامانتو نمیدونم شاید حسودیش میشه