2777
2789

سلام دوستان ، من باردارم و تا چند ماه دیگه نی نی م به دنیا میاد ... ولی خیلی دلم میخواد از خودم درامد داشته باشم 

به نظرتون چطور میتونم اینکارو بکنم ؟ اصلا یه همچین چیزی شدنی هست ؟ 

بعد میخوام بچمم تا ۲ سالگی پیش خودم باشه ... کسیو دیدین با بچه کوچیک از خودش درامد داشته باشه ؟ چه کاری میشه انجام داد ؟ 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

اره ی چی هس ب نام رزین بنظرم خیلی باحاله ظروف پذیرایی رزینی

میتونی یاد بگیری انلاین،بسازی بفروشی

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نوزاد کوچیک خیلی به مراقبت احتیاج داره 

کار خیلی سختی هست مخصوصا اوایلش

بذار بزرگتر که شد انجامش بده یا هم اگه عجله داری کارای طراحی و فتوشاپ بتونی دورکاری توی خونه انجام بدی خوبه

اره ی چی هس ب نام رزین بنظرم خیلی باحاله ظروف پذیرایی رزینیمیتونی یاد بگیری انلاین،بسازی بفروشی

میگن رزین هزینه ی اولیش بالاست ، حالا یه جوری جورش میکنم ولی میگن ممکنه رو دستت بمونه و ... 🤔 

البته اگه با سلیقه کار کنم مشکلی پیش نمیاد 

عزیزم نوزاد کوچیک خیلی به مراقبت احتیاج داره کار خیلی سختی هست مخصوصا اوایلشبذار بزرگتر که شد انجامش ...

فتوشاپ و طراحی سایت یه کوچولو بلدم ولی پروژه از کجا بگیرم ؟ 

میگن رزین هزینه ی اولیش بالاست ، حالا یه جوری جورش میکنم ولی میگن ممکنه رو دستت بمونه و ... 🤔 البته ...

اره بعضیاشو قشنگ نمیسازن

انلاین میتونی بفروشی، ی خورده تبلیغات کنی حله 

و از چیزای مد استفاده کنی مثلا گل بابونه،رنگای پرطرفدار لاکچری، کار تمیز و چشم نواز و به درد بخور

بنظر من خیلی قشنگه دوست دارم بعدا برای پذیرایی جهیزیه م کامل ازینا بگیرم،چون کمتر دارنش و خاصه و جوون پسند

تفریح قشنگی هم هس ، سودش هم زیاده بنظرم

مثلا ی دونه سینیش ی تومنه طرف دلش براش بره میخره دیگه چیزی نیس که ،شاید نصف پولش سوده 

البته مهارتهای ارزونتر هم هس ولی خب اینو بنظرم با یکی دو تومن هم میشه استارت زد. از تولید برای خودت و فروش ب فامیل میشه شروع کنی اگه گرفت،ادامه بدی

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

اره ی چی هس ب نام رزین بنظرم خیلی باحاله ظروف پذیرایی رزینیمیتونی یاد بگیری انلاین،بسازی بفروشی

دیگه از مد افتادن خیلی طرفدار نداره

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بارداری سخته عزیزم؟کی برات بیشتر سخت بود ؟

بارداری که سخت هست ولی شیرین هم هست. برا هرکسی یجوره ... من از اولش تا الان بل معدم درگیری دارم. نمیتونم هر غذایی بخورپ .الانم ماه اخره تنگی نفس دارم 

بارداری که سخت هست ولی شیرین هم هست. برا هرکسی یجوره ... من از اولش تا الان بل معدم درگیری دارم. نمی ...

عزیزم اینجوری نیست ک هر روز حالت بد باشه یا کمر درد داشته باشی؟؟

چند ماهته و بچت چیه عزیزم