2777
2789
عنوان

نمیخوام واکسن بچه هامو بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 44 پست
کجا فلج اطفال شیوع پیدا کرده چرا جو میدین

سرچ کنید متوجه میشید 

زایمان داخل بیمارستان انجام دادین؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره نمونه ش واکسن کرونا سکته و مرگ فراوانی که اتفاق افتاده واسه کسایی که زدن مورد از این بهتر؟

همون واکسن باعث ریشه کن شدن ویروس شد

سکته و مرگ هم همیشه بوده

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

بازی بازی با جون بچه هاتونم بازی؟

حیف هزینه‌ای که دولت برای مردم ما میکنه رایگان همه رو واکسینه میکنه

همین اگه میلیونی پولش بود الان همه براش سر ودست میشکوندن

قرن ۲۱ وقت مخالفت با علمه؟ 

اینکه نرخ جمعیت و میانگین سنی جهان انقدر نسبت به سال های گذشته بالا رفته

اینکه دیگه یه بیماری واگیر دار نسل انسان رو منقرض نمیکنه

یه آبله آدمو نمیکشه و و و 

همش به خاطر همین واکسن هاست

بیماری قلبی و سرطان هیچچچچ ربطی به واکسن نداره هیچی

میتونید راجب انواع واکسن ها تحقیق کنید

عقل‌ ایرانی در قرن ۲۱:

متاسفانه فقط ایرانیها نیستن عزیزم. جریان ضد واکسن تو خیلی از کشورها راه افتاده. تو امریکا عده زیادی حتی میگن زمین صافه. براش دلیلم میارن. بیکاری بد دردیه. 

فعلا خطری مارو تهدید نمیکنه چون این افراد اقلیت هستن. و تا وقتی اکثریت جامعه واکسینه بشن ایمنی جمعی یا herd immunity باعث میشه کسانیکه واکسینه نشدن هم ایمن باشن. این دوستان فکر میکنن حالا که واکسن نزدن و چیزیشون نشده بخاطر اینه که واکسن غیر ضروریه. درحالیکه دارن از صدقه سری کسانیکه واکسن زدن در سلامتی زندگی میکنن. 

Involuntary night owl, here for tea

اره اتفاقا حرف خوبی گفتیبزرگ شن خودشون تصمیم بگیرن میخوان واکسن بزنن یا نه

موقع ثبت نام قطعا به مشکل میخوری از طرف مدرسه

و الان با اعتراض والدین خیلی اتفاق ها گیفته بفهمن اعتراض کنن احتمال اخراج هست

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
متاسفانه فقط ایرانیها نیستن عزیزم. جریان ضد واکسن تو خیلی از کشورها راه افتاده. تو امریکا عده زیادی ...

دقیقا 

سپاس از اینکه وقت گذاشتید 

به‌ امید روزی که آگاهی بیشتر شه

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟