2777
2789

بچه ها من امسال یازدهممو تموم کردم جواب امتحان نهاییا اومده و اصلا رضایت بخش نبود برام همه ی این سالا درسن خیلی خوب بود و معدلم همیشه ۲۰ بود ولی یهویی یسری اتفاقایی افتاد ک از نظر روحی داغون شدم و رو درسم خیلی تاثیر گزاشت..

الان واقعا میخام دوباره بشم همون ادم قبل و شروع کنم اما نمیدونم حقیقتا انگار هیچی نمیدونم کسی اگه همچین تجربه ایی داشته ممنون میشم کمکم کنه رشتم تجربیه

حتی نمیدونم از کجا شروع کنم برا خوندن..مشاور هم امسال داشتم ولی بنظرم چیز مزخرفیه میشه از تجربه ی خودتون یا اطرافیان برام بگید؟واقعا از خوده الانم راضی نیستم و نمیدونم راه نجات چیه..

منم امسال یازدهمو تموم کردم واقعا گیج شدم که چیکار کنم از کجا شرو کنم فعلا زیست دهمو شروع کردم ولی احساس میکنم خیلی کمتر از حد معمول دارم میخونم

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین گلم همزمان هم متن کتاب و بخون هم اینکه بعد مدرسه ک میای خونه هم درس تدریس شده رو مرور کن اخرشب

هم یکم از مبحثی ک قراره فردا تدریس بشه بخون ی نگاه بنداز آماده بشه ذهنت

و اینکه تست رو طی روز حتما بزن

اوایل ممکنه حس کنی نمی‌فهمی طبیعیه

تست آموزشی بزن سرعتی و بذار واسه دفعات سوم چهارم مرورت گلم

موفق بلشی

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

منم امسال یازدهمو تموم کردم واقعا گیج شدم که چیکار کنم از کجا شرو کنم فعلا زیست دهمو شروع کردم ولی ا ...

واسه طبیعیه سنگ بزرگ نشونه نزدنه

اهسته آهسته بیشترش کن

ببین گلم همزمان هم متن کتاب و بخون هم اینکه بعد مدرسه ک میای خونه هم درس تدریس شده رو مرور کن اخرشبه ...

سلام ببخشید سوال داشتم بنظرتون کسی که رشته فیزیوتراپی مد نظرشه روزی چند ساعت باید درس بخونه 

و حداقل روزی چند تا تست بزنه 

طی این سه ماه تابستون منظورمه

منم امسال یازدهمو تموم کردم واقعا گیج شدم که چیکار کنم از کجا شرو کنم فعلا زیست دهمو شروع کردم ولی ا ...

امتحان نهاییا چطور بود؟من حتی جونه شروع کردن ندارم...نمیدونم چه مرگمه🙂

واسه طبیعیه سنگ بزرگ نشونه نزدنهاهسته آهسته بیشترش کن

احساس میکنم نمیتونم هم دهمو هم یازدهمو کامل این تابستان ببندم حجم درسا خیلی زیاده نمیدونم بقیه چطور تونستن تمومش کنن🥲

سلام ببخشید سوال داشتم بنظرتون کسی که رشته فیزیوتراپی مد نظرشه روزی چند ساعت باید درس بخونه و حداقل ...

عزیزم کلا واسه رشته های پیرا باید فوکوست روی شیمی و زیست باشه بیشتر...ریاضی فیزیک مباحثی ک تسلط۱۰۰درصدی داری و پرتکراره

زیست اول صبح۳ساعت،ی تست عمومی،شیمی۳ساعت

عصرم هرچی خوندی تست بزن

ببین گلم همزمان هم متن کتاب و بخون هم اینکه بعد مدرسه ک میای خونه هم درس تدریس شده رو مرور کن اخرشبه ...

تو این سالها ادم درس نخونی نبودم همیشه درسم خوب بوده و سر زبون معلما بودم هم بخاطر رفتارم هم درسم ولی نمیدونم راستش چرا اینطور شدم میدونم که باید شروع کنم دوباره بشم اون ادم قبل ولی نمیدونم چرا اینکارو نمیکنم و داره عذابم میده در مورد تست زدن هم تست زیاد زدم پارسال یه درسایی مثل ریاضی و فیزیک و خیلی تست زدم ولی امسال که برگشتم همون تستارو یه نگا کنم انگار همشون یادم رفته باورم نمیشه..حتی نمیدونم از پسش بر میام یا نه نمیفهمم واقعا چرا شروع نمیکنم (((((:

امتحان نهاییا چطور بود؟من حتی جونه شروع کردن ندارم...نمیدونم چه مرگمه🙂

بعضیا رو راضی بودم بعضیا هم نه زیست و زبان حالا اعتراض زدم ..صب کن نمره هامو بگم دینی۲۰.شیمی۱۹.عربی۱۸/۷۵.فارسی۱۸/۵.زیست۱۷/۵.زبان۱۷/۲۵

اگه دوست داشتی توام بگو ...نخاستی بگیم اوکیه تو رودربایسی نیفتی یه وقت

تو این سالها ادم درس نخونی نبودم همیشه درسم خوب بوده و سر زبون معلما بودم هم بخاطر رفتارم هم درسم ول ...

نگران نباش استارتشو بزن بقیش کم کم راه میفتی مث سابق