2777
2789
عنوان

شوهرم باعموم دیشب دعوا کرده

552 بازدید | 37 پست

دیشب مهمونی بودیم بچم کنارشوهرم بوده عموم یکی بادست محکم زده پشت گردن بچم گفته دلم خنک شد مثل اینکه بچم قبلش بابچش بازی میکرده دعواشون شده شوهرمم به من زنگ زدبروبه عموت بگو چرابچه روزده منم گفتم بهم ربطی نداره خودت بگو شوهرمم عموموکشیده کناروکلی باهاش دعواکرده    خونوادمم حقوبه شوهرم نمیدن میگن شوهرت بایدخودشوکنترل میکرده شوهرمم ازاینورمیگه توچراازمن دفاع نمیکنی  اعصابم خرابه ازدیشب

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک برسر عموت 

کی سر دعوای بچه  دعوا میگیره 

شوهرتم خوب کرده طرف شوهرت باش

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

خاک برسر عموت کی سر دعوای بچه دعوا میگیره شوهرتم خوب کرده طرف شوهرت باش

شوهرم ازاین حرص میخوره که چراخونوادت پشت من باشن میگن اگه اذیت میشین رفت وآمدنکنین میگه چرازبون نداری از من دفاع کنی اگه خاهرت یاخالت بودن جرمیدادن فلانی رو

شوهرم ازاین حرص میخوره که چراخونوادت پشت من باشن میگن اگه اذیت میشین رفت وآمدنکنین میگه چرازبون ندار ...

راست میگه خب

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
شوهرت پشت بچش دراومده. هیچ کس فکر بچه نبوده نه تو نه پدر مادرت

من ازقضیه خبرنداشتم بعداینکه اومدم توماشین فهمیدم درواقع ازمهمونی زدم بیرون واومدم توخیابون تا دعواشونونبینم ترسیدم

راست میگه خب

به مامانم زنگ زدم کلی حرف زدیم ولی دیدم اول وآخرخونوادم پشت شوهرم درنمیان تازه میگن چراشوهرت فحش مادروناموسی داده

شوهرت خیلی انسان ریلکسیه که فقط دعوا کرده با عموتشوهر من بود قشنگ جرش میداد و حق هم داست

شوهرمنم خیلی بدباهاش دعواکرده