2777
2789
عنوان

بخونید👇

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 56 پست
به شما هم نماز جمعه و جماعت و از این دست موارد گیر داده بودن؟

خیر 

من نه از نظر مصاحبه مشکلی داشتم نه این مواردی که شما گفتید 

متاسفانه یه نفر علیه من گزارش دروغ داده بوده به گزینش

مجدد تحقیقات انجام دادن و متوجه شدن که دشمنی داشته اون شخص با من...

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر من نه از نظر مصاحبه مشکلی داشتم نه این مواردی که شما گفتید متاسفانه یه نفر علیه من گزارش دروغ دا ...

آهان من این مواردی رو که گفتم شرکت میکردم ولی چون منظم نبود بهم گفته بودن که مشکل دارید

چه آدم هایی پیدا میشن واقعا که حاضرند با آینده بقیه بازی کنند اگر این ها نبودن احتمالا همون مهر می‌رفتید سرکار

آهان من این مواردی رو که گفتم شرکت میکردم ولی چون منظم نبود بهم گفته بودن که مشکل داریدچه آدم هایی پ ...

آهان 

دقیقا 

من که نمیبخشم اون شخص رو هیچ وقت 

منظورتون سر کلاس دانشگاه هست؟ بله قطعا اگه این ظلم و بی انصافی رو در حقم نمی‌کرد مهر میرفتم سر کلاس چون هیچ مشکل دیگه ای نبود 

ولی اگه منظورتون سر کار هستش که ماها هم با همون ورودی های مهر فارغ التحصیل میشیم و میریم سر کار

آهان دقیقا من که نمیبخشم اون شخص رو هیچ وقت منظورتون سر کلاس دانشگاه هست؟ بله قطعا اگه این ظلم و بی ...

بله منظورم همون دانشگاه بود گفتم سرکار 

بله مهر فارغ التحصیل میشیم ان شاالله اگر ترم تابستانه و واحد های اضافه بهمون بدن

بله منظورم همون دانشگاه بود گفتم سرکار بله مهر فارغ التحصیل میشیم ان شاالله اگر ترم تابستانه و واحد ...

نگران نباشید قبل ماها هم ورودی بهمن بوده دیگه

خودشون میدونن چطور پیش ببرن