سلام دوستان من دنبال یه منبع برای زدن تست فیزیک هستم کلاس یحیوی رو میرم و اموزشم کامله کتاب تشر الگو تک پایه 11 رو از روی پی دی اف که دارم میزنم برام اسونه و اغلب تست هارو میزنم و لی خب تعداد تست هاش هم برام زیاده درسنامش رو هم نمیخونم به نظرتون با این شرایط کتاب پایه نشر الگو رو بگیرم اونایی که استفاده کردن به نظرتون پایه سخت تره یا 10 و11 جدا و البته یه کتاب هم برای دوازدهم میخوام که دیدم نشر الگو 12 حدودا 2300 تا تست داره و طبق زمانی که من دارم خیلی زیاده به نظرتون چه کتابی بگیرم ایکیو تک پایه 12 خوبه یا چی در این صورت به نظرتون نشرالگو بگیرم یا ایکیو
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلامیه سوال داشتممن که برای یازدهم مازو ثبت نام کردن نگفتن کلاسا از کی شروع میشه شما خبر نداری؟ استا ...
کرمی یازدهم درس نمیده اگه میخوای از الفا اسکول جداگانه بگیرش کلاسا رو زنگ بزن به 0211402 بپرس کی شروع میشن اگه بهت نگفتن بگو به خانوم اصغر زاده که مسئول اصلی کلاسا هست وصل کنین اگرم وصل نکردن بهم بگو شمارشو برات بفرستم اره دیگه بین استادایی که گذاشته انتخاب کن
تو بخش فروش برو توسال یازدهم برو تو بخش کلاس ساعت هارو ببین یه چند روز دیگه هم برنامه کلاسارو میزارن یعنی همین زمانارو تو یه صفحه میزارن میتونی برا هودت پرینت بگیری
نشر الگو برای فیزیک عالیه دبیر خصوصی ما هم گفته بود نشرالگو بگیریم
نشرالگو یه سری تستای سخت هم داره که سطح دوم محسوب میشه میتونی برای بار اول که میزنی سطح دوم هارو جواب ندی،توی دوران جمبعندی که کامل یاد گرفتی بیای سطح دوم رو بزنی برای ارتقای درصد
پیشنهاد من نشرالگوعه
مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.
وقت هست چرا میگی وقت کافی ندارم؟ساعت مطالعه رو ببر بالاتر میرسی.ماهم زدیم و رسیدیمتوهم میتونی
نه ببینید من برای همه کتابا دارم کلاس میرم قطعا درست نیست ولی خب چه میشه کرد مجبورم برنامه ریزی کردم و دیدم که نمیشه اون حجم از تست هارو حل کنم البته که کتاب ایکیو هم برام بیفایده هست چون همه تستاشو میتونم بزنم
خودت رو الکی درگیر تعدادی زیاد از کتاب ها نکن یک کتاب رو بگیر شروع کن و تموم کن کامل کامل ، کتاب خیلی سبز جامع کتاب واقعا خوبی هست خواهر من استفاده کرد درصد کنکورش ۶۰ شد و فقط هم همین کتاب رو زد به همراه آزمون الانم از موج آزمون استفاده میکنه
منبع سخت تر میخواید نردبام خوبه ، نشرالگو کتاب پایه اش رو بگیرید سوالات چالشی خوبی داره