2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام لطفا دوستی رو تایید کنبخدا قصد مزاحمت ندارمبا هم حرف بزنیم بهت ثابت میشهپشیمون نمیشی.توی زمینه ...

اولا کسی دنبال کار به معنی نداشتن پول نیست به معنی مستقل شدن و تلاش بیشتر

دوما نیازی به حمایت ندارم  اگه میخواستی حمایت کنی همون سوالم و جواب میدادی کافی بود 

سوما درخواست قبول نمیکنم

اولا کسی دنبال کار به معنی نداشتن پول نیست به معنی مستقل شدن و تلاش بیشتردوما نیازی به حمایت ندارم ...

سلام.من جسارت نکردم پول نداری.منظورم همکاری بود

اگه کسی توی زندگیته مزاحمت نمیشم.حس کردم میتونیم ارتباط خوبی داشته باشیم.اهل مخ زنی هم نیستم

ببخش اگه ناراحتت کردم

کجای رشت دنبالت بگردم...

اولا کسی دنبال کار به معنی نداشتن پول نیست به معنی مستقل شدن و تلاش بیشتردوما نیازی به حمایت ندارم ...

من همشهری در حد پسر الجزایری نیستم یعنی که مثل دو تا انسان حرف بزنیم.بی معرفتی دیگه

کجای رشت دنبالت بگردم...

درخواست دوستی رو لغو کنم؟ افتخار نمیدی تایید کنی یکم حرف بزنیم فقط؟

کجای رشت دنبالت بگردم...

داداش من دکتری رشته ای رو داره که داری میخونی.کمکی خواستی بگو.جواب منو که نمیدی :(

کجای رشت دنبالت بگردم...