2777
2789
عنوان

بچه ها امروز خیلی روز بدی بود

119 بازدید | 11 پست

من رفته بودم یجایی که اصلا دلم راضی نبود اما مجبور بودم، اونجا حالم بد شد فشارم کلا افتاد چشمام سیاهی رفت داشتم از حال میرفتم که کمکم کردن ،

یه آقایی رفت برام آبمیوه گرفت از اون شیشه ای ها که درشو باز کرده بود ، منم یه کوچولو خوردم بعدش  با اون حال زار رفتم دنبال کارام ، تو اون حین یکی دو تا کیک و آبمیوه هم خودم گرفتم و این آبمیوه رو گذاشتم داخل نایلون کیکا 

،نگو این آبمیوه سرریز بشه منم که تو حال خودم نبودم فقط میخواستم کارامو بکنم و برگردم خونه ، توجه نکردم ،

حالا تصور کنین من با یه نایلون تو دست که آب از سرازیره دارم‌با همکارهای مافوق حرف میزنم ، البته بهشون گفته بودم فشارم افتاده اما با خودم میگم نکنه فکر کنن اون آب سرریز شده جیش بوده !!! بخدا میدونم حرفم عجیبه اما تو ادارات مردا فقط منتظر یه سوژه ان که بگن و بخندن !!! 

خلاصه یه چیزی بگین دارم دق میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما فقط توجهمون ب اقای هست ک رفته اب میوه گرفته دوست داشتیم بقیه حرفت بشه شبیه رومانای عاشقانه 😂

اتفاقا از زندگی من رمان درام خوبی در میاد نه بنده خدا سنش زیاد بود 

اخه جیش؟!؟!؟!مگه بچه ۵-۶ ساله ای؟!

بخدا امروز رد دادم خیلی مریضم دکتر لازمم  ، آخرش مثل این کره ای ها از فشار کار میمیرم ،

اخه خیلی بد شد اونا اولین بار منو میدیدن بعد اون صحنخ که آب از نایلون میریخت خیلیی ضایع بود