2777
2789

رو ۳۰ درجه یا ۴۰ درجه؟ اکثراً با ۴۰ درجه میشورم که زود خراب نشن ولی الان قاطی لباسا شلوار مام مجلسی رو هم انداختم رو مارکش نوشته با ۳۰درجه دمای آب شسته شود با ۴۰ درجه بزنم بشوره خراب میشه؟ پودر لباس هم گلرنگ و سافتلن طلایی استفاده میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ۳۰ درجه هم تمیز میشن 

مامانم مایع اکتیو استفاده میکنه

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

با ۳۰ درجه هم تمیز میشن مامانم مایع اکتیو استفاده میکنه

باشه گلم‌ ممنونم الان رو ۳۰درجه میزارم بشوره من مایع سافتلن طلایی هم دارم ولی نمیدونم چرا وقتی با مایع میشوره لباسشویی انگار تمیز نمیشوره لباسا بو میدن یجورایی

باشه گلم‌ ممنونم الان رو ۳۰درجه میزارم بشوره من مایع سافتلن طلایی هم دارم ولی نمیدونم چرا وقتی با ما ...

شاید از خود مایع اس یا کم میریزی 

سافتلن طلایی نرم کننده اس ها راستی پرسیل هم شنیدم یه مایع خوب و خوشبو داره فکر کنم اسمش گل های بهاریه

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

شاید از خود مایع اس یا کم میریزی سافتلن طلایی نرم کننده اس ها راستی پرسیل هم شنیدم یه مایع خوب و خوش ...

آره الان منم دیدم😅اونم میگیرم امتحان کنم گلم ممنون بابت راهنمایی

راستی اگه از پودر استفاده میکنی یکبار پرسیل هم امتحان کن مامانم خیلی راضی بود ازش 

ولی در کل برای لباسشویی مایع بهتره

آره الان منم دیدم😅اونم میگیرم امتحان کنم گلم ممنون بابت راهنمایی

امیدوارم سودمند باشه موفق باشی😁♥️