2777
2789

سلام دوستان من دنبال یه منبع برای زدن تست فیزیک هستم
کلاس یحیوی رو میرم و اموزشم کامله کتاب تشر الگو تک پایه 11 رو از روی پی دی اف که دارم میزنم برام اسونه و اغلب تست هارو میزنم و لی خب تعداد تست هاش هم برام زیاده درسنامش رو هم نمیخونم
به نظرتون با این شرایط کتاب پایه نشر الگو رو بگیرم
اونایی که استفاده کردن به نظرتون پایه سخت تره یا 10 و11 جدا
و البته یه کتاب هم برای دوازدهم میخوام که دیدم نشر الگو 12 حدودا 2300 تا تست داره و طبق زمانی که من دارم خیلی زیاده
به نظرتون چه کتابی بگیرم ایکیو تک پایه 12 خوبه یا چی
در این صورت به نظرتون نشرالگو بگیرم یا ایکیو 

کاربر اقا هستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد اینکه تک پایه های نشر الگو زدی . برو میکرو طبقه بندی 

میکرو طبقه بندی تیپ بندی شده است و تسلط رو میبره بالا 

بخوایدوباره پایه نشر الگو بگیری همون هست 

کلا نشر الگو آموزشی هست 

میکرو رو مسلط شدی 

آزمون بزن و کنکور هارو چندین بار بزن 

برای دوازدهم توصیه ام خیلی سبزه  چون آموزش محوره 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L
ببخشید میخواستم بنویسم نشرالگو به نسبت ایکیو آسون تره اشتباه تایپی بود

یعنی همون ایکیو جامع رو بگیرم؟

من میخوام تا اول مهر کل پایه فیزیک رو ببندم و تو ظول سال هم 12
به نظرتون ایکیو رو استفاده کنم خوبه برای درصدای 60 70 تو قلمچی
و اینکه برا مرور پایه تو طول سال از سه سطحی استفاده کنم ؟

کاربر اقا هستم 

یعنی همون ایکیو جامع رو بگیرم؟من میخوام تا اول مهر کل پایه فیزیک رو ببندم و تو ظول سال هم 12 به نظرت ...

بله به نظر من کتاب سه سطحی کتاب خوبیه و اینکه کتاب آبی قلم چی رو حتی اگه پشتیبانت بهت گف استفاده نکن کتاب خیلی سبز پایه رو هم من بهت توصیه میکنم کتاب خوبیه 

مشاور کنکور هستم هر سوالی داشتید درخدمتم❤️
بله به نظر من کتاب سه سطحی کتاب خوبیه و اینکه کتاب آبی قلم چی رو حتی اگه پشتیبانت بهت گف استفاده نکن ...

خیلی سبز که اسونه
ابی واقعا افتضاحه داشتم خودم
و اینکه کتاب سه سطحیو نگاه کردم پاسخنامش خیلی ضعیفه ینی نمیشه ازش رفع اشکال کرد حالا به نظرتون تستای سختی که نتونستم بزنمو چطوری رفع اشکال کنم

کاربر اقا هستم 

خیلی سبز که اسونهابی واقعا افتضاحه داشتم خودمو اینکه کتاب سه سطحیو نگاه کردم پاسخنامش خیلی ضعیفه ینی ...

از اساتید مدرست استفاده کن

نمیخوام برم مدرسه چون واقعا مدرسمون اشغاله

تا جایی که ممکنه خودت سعی کن متوجه توضیح پاسخنامه شی در غیر اینصورت باید از اساتید فیزیک کمک بخوای